Sjonge, wat zijn de afgelopen drie weken voorbij gevlogen! Bizar dat het einde van Proefhelden 2016 alweer in zicht is. We hebben lekkere recepten met jullie gedeeld, evenals handige reviews & tips en wat persoonlijke informatie. Saskia, Simone en ik hebben van Proefhelden genoten, hopelijk jullie ook! In het blog van vandaag maak ik een overzicht van de laatste week van ons “projectje”. Ik zal tevens de winacties nog op een rij zetten en vertel waarom ik voorafgaand aan Proefhelden regelmatig moest denken aan tien kleine visjes.

het einde van Proefhelden 2016 | eethetbeter.nl

Tien kleine visjes zwommen naar de zee

Weet je dat we Proefhelden zijn begonnen met zeven geweldig leuke, enthousiaste en ambitieuze foodbloggers met een gezamenlijke wens om voeding voor kinderen gezonder te maken? De naam en de grote lijnen van de inhoud hebben we met zijn allen bedacht. Helaas viel de ene na de ander uit, wat een pech!

Marike, Joor, Natalie en Andrea onzettend bedankt voor het meedenken!

Uiteindelijk hebben we Proefhelden voortgezet met zijn drieën: Simone, Saskia en ondergetekende. En natuurlijk de ruim 160 leden in de besloten Facebookgroep en daarbij de volgers van onze blogs.

Het team achter Proefhelden | eethetbeter.nl

Simone, Saskia en Annemieke

Welkom Sinterklaas

Wij vieren maandag pakjesavond, maar om me heen hoor ik dat veel mensen het plezierige moment in het weekend al vieren. Misschien is het een idee om een van deze heerlijke recepten te maken!

Suikervrije gevulde speculaas van Blij Suikervrij.

Suikervrije gevulde speculaas van Blij Suikervrij.

Lekkere recepten

Er passeerden afgelopen drie weken heel wat gezonde recepten de revue. Dit zijn de pareltjes van afgelopen week:

Recept voor uiensoep van Fit en Puur

Recept voor uiensoep van Fit en Puur

Handige reviews & tips

blog over suiker in sinterklaas tijd | eethetbeter.nl

Wie zoet is… op eethetbeter.nl

Persoonlijke informatie

Simone, Saskia en ik vonden het leuk om de lekkere recepten en de nuttige tips te doorspekken met persoonlijke informatie, zoals de eetdagboeken van onze kinderen. Kijk hier maar eens en klik op de foto om naar het blog te gaan:

Fedde (1 jaar)

Fedde (1 jaar)

Eetdagboek van Liam

Liam (2 jaar)

Toby (2 jaar)

Toby (2 jaar)

Evi (4 jaar)

Evi (4 jaar)

ravi-thumbnail

Ravi (6 jaar)

Riley (7 jaar)

Riley (7 jaar)

Tygo (8 jaar)

Tygo (8 jaar)

Winacties

Niet geheel onbelangrijk: er viel iets te winnen tijdens Proefhelden! Heb jij al meegedaan? Zo niet, dan raad ik je aan om dat alsnog te doen 🙂

Winactie Nuts about Nature

Winactie Nuts about Nature

Winactie Cool Bear

Winactie Cool Bear

Winactie De Kleine Keuken

Winactie De Kleine Keuken

Ideeën zijn altijd welkom!

Simone, Saskia en ik zijn mensen die altijd openstaan voor verbetering. Wat zou jij een eventuele volgende keer graag anders zien tijdens Proefhelden? Ideeën zijn altijd welkom!

Door welk verhaal, tip, foto of recept tijdens Proefhelden werd jij het meest geraakt? Laat het me weten in de reacties!

Alles van Proefhelden nog eens nalezen? Je vindt een totaaloverzicht op ons Pinterest-bord!


Wil je op de hoogte worden gebracht als er een nieuw blog online staat? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Volg mij ook op social media: Facebook | Instagram | LinkedIn | Twitter | Pinterest | Google+ | Bloglovin’ en gebruik #eethetbeter om je keukencreaties met de wereld te delen!