Eet het beter werkt graag samen met bedrijven en merken die aansluiten bij de visie en het imago van dit foodblog en een verrijking zijn voor de lezers.

Zullen we eens praten samen?

Eet het beter

Eind 2013 startte ik met mijn foodblog, dat ik “eethetbeter.nl” doopte. Op deze pagina vind je recepten die bestaan uit pure ingrediënten en waarbij zelfs de basis, zoals bijvoorbeeld de kruidenmixen, zelf zijn gemaakt. Daarnaast plaats ik reviews over boeken en andere producten die aansluiten bij een natuurlijke en of duurzame leefstijl.

Doel

Het doel van Eethetbeter is om te laten zien dat zelf koken niet ingewikkeld of tijdrovend is en bovendien gezondheidsvoordelen met zich mee brengt. Het gebruik van meer groente, minder snelle koolhydraten zoals suikers en het beperken van granen en zuivel zorgt bij veel mensen voor meer energie en minder overgewicht.

Reparatie, hergebruik en het natuurlijk vervaardigen van producten dragen allen bij aan een betere toekomst, evenals het beperken van afval. Duurzaam en natuurlijk zijn daardoor ook woorden die goed bij eethetbeter passen.

Doelgroep

Met eethetbeter.nl richt ik me op gezinnen, omdat ik graag wil laten zien dat koken en eten met kinderen ontzettend leuk en gezellig kan zijn. Samen bedenken wat te gaan eten, boodschappen doen en koken dragen bij aan een positieve instelling qua gezonde voeding en voorkomt daardoor overgewicht en eetproblemen op latere leeftijd.

Natuurlijk is iedereen van harte welkom op mijn foodblog! Op dit moment wordt mijn pagina voornamelijk bezocht door vrouwen (bijna 90%) tussen de 25 en de 54 jaar.

Let’s inspire each other and create new things

Samenwerken

Er zijn verschillende manieren om met Eet het beter samen te werken. Dit kan afgestemd worden op basis van het product en de onderlinge wensen. Mogelijke samenwerkingen zijn een gesponsord blog, een review, een winactie, een advertorial, affiliate, gastblog, aanwezigheid bij een persevent of -reis of iets compleet anders.

De tarieven voor een samenwerking hangen af van de gekozen samenwerkingsvorm en de wensen. Bij een aanvraag kunnen de mogelijkheden per mail of telefonisch doorgesproken en afgestemd worden. Eet het beter is ingeschreven bij de KVK onder nummer 63242443.

Bereik

Eet het beter bereikt per maand tienduizenden mensen via de website en social media zoals Facebook, Instagram, Bloglovin, Twitter, Pinterest, Google+ en de nieuwsbrief. Een samenwerking kan dus zeer interessant zijn om de naamsbekendheid van jouw bedrijf te vergroten. In de mediakit / laatste zakelijke nieuwsbrief vind je actuele informatie over het bereik.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van deze website? Ongeveer vier maal per jaar verzend ik een update naar mijn zakelijke connecties. Schrijf je hier in om dit bericht ook te ontvangen.

Neem gerust contact met me op om te bespreken

wat ik kan betekenen voor jou en jouw bedrijf!

Tot gauw, Annemieke Statz

annemieke@eethetbeter.nl
06-29067695