In de loop der jaren ben ik (weer) iets makkelijker geworden met suikervrij eten. Zo af en toe heb je gewoon behoefte aan ‘rommel’ en ik eet dat dan zonder er veel over na te denken. Zolang dat een enkele keer is, vind ik dat ook geen probleem. Toch zorgt mijn intolerantie voor lactose er nu voor dat ik niet zomaar iets kan eten. Ik lees ingrediëntenlijsten alsof het heerlijke boeken zijn en opnieuw verbaas ik me over wat ze erin stoppen. Drie soorten suiker in een koekje is niks! Des te meer reden om met hulp van andere leuke bloggers een receptenoverzicht te maken. Vandaag deel ik ‘10x lekkere suikervrije koekjes’ met jullie!

10x lekkere suikervrije koekjes | eethetbeter.nl
  • Pinterest
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Print Friendly

10x lekkere suikervrije koekjes

1) Dit Italiaanse amandelkoekje van renmeisje bevat slechts enkele ingrediënten. Lijkt me lekker! Klik op de afbeelding om naar het recept te gaan.


 

2) De koekjes van ‘Aandachtige Blog’ zijn vegan en zeer eenvoudig in verschillende variaties te maken!


3) Het is er weer tijd voor: kruidnoten! Deze glutenvrije variant van ‘Tussen dromen en leven’ zien er zeer smakelijk uit!


4) Als ik deze chocoladekoekjes gevuld met salted caramel van ‘Fit en Puur’ zie, moet ik hoognodig op zoek naar bakbananenmeel!


5) Deze carrot cake balletjes van ‘My Happy Kitchen’ zou ik maar wat graag eens proeven. Wat jij?


6) Deze appeltaartrepen van ‘De Zoetekauw’ lijken me wel een aanrader voor mee naar school of werk!


7) Het is misschien niet helemaal de juiste tijd van het jaar voor ijs, maar zeg nou zelf, als je deze Healthy IJssandwitch van ‘De Gezonde Bakparade’ ziet, dan smelt je toch?


8) We kennen ze allemaal wel: die “gezonde” koeken voor mee naar school: Evergreen! Pienskeuken maakte er een variatie op!


9) Slechts drie ingrediënten en een snuf zout! Dat is wat deze Makroon Balletjes van Flying Foodie bevatten. Jammie!


10) Als hekkensluiter voeg ik een recept toe van mijn eigen blog. Deze notenkoekjes zijn zo ongelofelijk lekker!

Tot zover het overzicht van ’10x lekkere suikervrije koekjes’ dat mogelijk is gemaakt door andere bloggers! Aangezien ik zo ongelofelijk veel recepten voor koekjes met havermout en zonder suiker kreeg, is dat het volgende overzicht dat ik hier zal plaatsen.

Welk koekje ga jij als eerste maken?

Nog even een kleine noot om discussie te voorkomen: suikervrij betekent voor mij zonder geraffineerde ingrediënten. Dus geen patentbloem of witte suiker. Volkoren speltmeel, dadels of kokosbloesemsuiker passen wel in mijn voedingswijze. Meer informatie over mijn visie lees je hier!

Annemieke Statz

Foodblogger bij Eet het beter
Enthousiaste dertiger, samenwonend in Ede en moeder van drie jongens (2008, 2010 en 2015). Voedingsadviseur. Altijd bezig met (gezond) eten, beweging en ontspanning. Wil iedere dag een beetje beter worden ❤

Laatste berichten door Annemieke Statz (bekijk alles)


Iedere vrijdagochtend de lekkerste gezonde recepten en leukste tips voor het hele gezin in jouw mailbox? En bovendien een GRATIS ebook ontvangen met gezonde traktaties? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!


Pin It on Pinterest