In het achterste gedeelte van onze tuin woekeren kleine paarse bloempjes alsof het ze een lieve lust is. Als het mooi weer is bevolken tientallen hommels het zomerse tafereel. Ze zoemen alsof hun leven er vanaf hangt. En misschien is dat ook wel zo 🙂 Dit geluid roept bij mij direct gevoelens op van die heerlijke avonden waarop we met zijn allen buiten eten. Het zal geen verrassing zijn dat ik geniet van dit soort gezinsmomenten. Sinds kort hebben we trouwens een buitenservies van RostiMepal. Zo ziet niet alleen de omgeving, maar ook onze tafel er prachtig uit!

Buitenservies RostiMepal | eethetbeter.nl
 • Pinterest
 • Facebook
 • Google+
 • Twitter
 • Print Friendly

Buitenservies van RostiMepal

Vroeger kende ik RostiMepal vooral van de schoolbekers, maar tegenwoordig hebben ze veel meer moois. Onlangs ontdekte ik de prachtige buitenserviezen. Ze zijn van plastic, maar dat zie je er niet aan af. Ideaal voor op de camping, maar ook heel geschikt voor buiten eten en of kinderen. Zeker als je niet zit te wachten op een Nijntje / Woezel & Pip / Dikkie dik bord voor je kleintje.

Een beetje flow in mijn leven

Op de afbeeldingen zie je servies “Flow (Mix & Match)”, een van de verschillende buitenserviezen van RostiMepal. Ik hou heel erg van blauw en van motieven namelijk! Er zijn ook soorten met meer kleur of juist effen patronen. Voor ieder wat wils. Ook leuk: er zijn grote borden, ontbijtborden, diepe borden, mokken, schaaltjes en nog meer te verkrijgen van deze lijn.

Voordat jullie de indruk krijgen dat het een reclameblog is en massaal “wegzappen”, wil ik nog delen dat wij fan zijn van “Waterkan Flow”. Waarom? Omdat er precies vijf bijpassende bekers in passen als hij leeg is (duh) en we er lekker citroen en kruiden in kunnen doen die er door de opening niet uit komen. Een smaakvol watertje is het resultaat! Mijn zoon Ravi (7) is sinds deze gewoonte zo weg van water met een smaakje dat hij me regelmatig vraagt of hij het mee naar school mag.

Review RostiMepal Flow Mix & Match | eethetbeter.nl
 • Pinterest
 • Facebook
 • Google+
 • Twitter
 • Print Friendly

Goed, genoeg over dat mooie buitenservies van RostiMepal nu. Zal ik jullie een overzicht geven van de nieuwe artikelen die deze maand online kwamen?

Maandoverzicht “Buiten eten”

In juni 2017 was het thema “Buiten eten” op Eethetbeter.nl. Ik koos wederom voor een thema waar ik wel een jaar mee had kunnen vullen. Achteraf gezien had ik dus nog veel meer willen en kunnen posten!

Persoonlijk

Deze maand verschenen er 14 nieuwe blogs online. Ik bezocht een aantal events die ik terug liet komen in deze artikelen. In “Wat je aandacht geeft groeit” gaf ik een update over mijn dromen en plannen. Heb jij al gelezen of het is gelukt met mijn goede voornemens? In “Ben ik een superleuke moeder?” en “Een hebberige yogini” deed ik tevens heel persoonlijke bekentenissen over mijn leven.

Koken met kinderen

Mijn oudste twee zonen, Tygo (bijna 9) en Ravi, hielpen graag een handje in de keuken en met de fotografie. Zo stond Tygo model met de aardappelsalade en het chocolade ijsje en maakten de heren samen een lekker broodje Caprese.

Campingservies RostiMepal | eethetbeter.nl
 • Pinterest
 • Facebook
 • Google+
 • Twitter
 • Print Friendly

Mijn favoriete recept

Met het recept voor kabeljauw bruchetta klom ik langzaam uit mijn comfort zone. Waarom dat is lees je in het bijbehorende blog. Het recept voor moussaka was mijn favoriet deze maand!

10x-tje = receptenoverzicht

Zelf ben ik gek op “10x-tjes”, vandaar dat ik deze met regelmaat plaats. Als ik gericht zoek naar bijvoorbeeld barbecuerecepten, dan heb ik met zo’n 10-tje een soort menukaart voor me waaruit ik een lekker en verantwoordelijk gerechtje kan kiezen. Deze kwamen afgelopen maand online:

Het thema van de maand juli is…

Ik heb genoten van het thema “Buiten eten” van de maand juni! Hopelijk jullie ook 🙂 Volgende maand gaan we het hebben over “Salades”. Heb je inspiratie, vragen of verzoekjes? Stuur me gerust een mailtje! Ik probeer altijd snel te antwoorden. En mocht je ook interesse hebben in zo’n mooi buitenservies van RostiMepal: ze zijn te koop in de RostiMepalShop.

Wat vind je het fijnste aan buiten eten?

 • De sfeer (50%, 5 Stemmen)
 • De omgeving (40%, 4 Stemmen)
 • Lekker knoeien (10%, 1 Stemmen)

Totaal Stemmen: 10

Laden ...
 • Pinterest
 • Facebook
 • Google+
 • Twitter
 • Print Friendly
 Laden ...

 

Dit bericht is tot stand gekomen met een gekregen product. Foto’s zijn gemaakt door DVO-foto. Lees ook mijn disclaimer.

Annemieke Statz

Foodblogger bij Eet het beter
Enthousiaste dertiger, samenwonend in Ede en moeder van drie jongens (2008, 2010 en 2015). Voedingsadviseur. Altijd bezig met (gezond) eten, beweging en ontspanning. Wil iedere dag een beetje beter worden ❤

Laatste berichten door Annemieke Statz (bekijk alles)


Iedere vrijdagochtend de lekkerste gezonde recepten en leukste tips voor het hele gezin in jouw mailbox? En bovendien een GRATIS ebook ontvangen met gezonde traktaties? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!


Pin It on Pinterest