Ondanks alle studeerhectiek in huize Eethetbeter vind ik het leuk om even terug te blikken op het afgelopen blogjaar. Hierbij dus een overzicht van de vijf best bezochte recepten van 2015!

Best bezochte pagina's | eethetbeter.nl

Het jaar 2015 op Eethetbeter

2015 bleek een ontzettend mooi jaar! Ik kreeg een prachtige zoon, we verloren geen geliefden (in tegenstelling tot voorgaande jaren – snik), maar wel kilo’s (meneer Eethetbeter en ik raakten samen 20 kg kwijt!) en mijn blog groeide goed. Zo goed dat er een aantal mooie samenwerkingen uitgevloeid zijn! Ik heb er ook voor gekozen een blogsamenwerking te stoppen, namelijk die met SoloBioMooi. Ik zag in dat beauty reviews mijn ding niet zijn. In 2016 dus vooral veel over (beter) eten op mijn blog. Lees hier mijn persoonlijke verhaal over 2015.

MiekStatistiek

Om een beeld te schetsen van hoe druk het was op eethetbeter: in totaal werd de website bijna 300.000 keer bekeken door 115.000 unieke bezoekers. De beste maand was september (meer dan 20.000 verschillende mensen die een bezoek aan mijn site brachten!) en de slechtste april (ruim 7000 bezoekers).

De best bezochte recepten van 2015

Laat ik dan nu maar showen waar het in dit blog om draait: de beste 5 van 2015!

  1. Zelf warme wafels maken

Zelf wafels maken was nooit eerder zo makkelijk én zo gezond. Ook bij mij favoriet! Al eet ik ook graag hartige wafels met groenten. Spinazie ofzo.

Zelf warme wafels bakken | eethetbeter.nl

  1. Supersnel brood bakken

Waaaahht, is het zondagochtend en liggen er geen warme broodjes op de ontbijttafel? Ik begrijp best dat je dan als de sodemieter de oven aan slingert om dit snelle sodabrood met yoghurt te maken. Op ieder ander moment begrijp ik dat trouwens ook best. Ook lekker met wat vruchten erin.

Supersnel brood bakken | eethetbeterlnl

  1. Een taart voor de eerste verjaardag van je baby

Volgende maand wordt onze kleine Fedde al 1 jaar. Ik verwacht dat ik voor die tijd nog meer zal experimenteren met taarten voor onze kleine lekkerbekken. Deze babytaart bleek in ieder geval een succes bij de websitebezoekers.

Taart voor de eerste verjaardag van je baby | eethetbeter.nl

  1. Koolhydraatarme broodjes

Deze verrukkelijke broodvervangers zijn erg populair. En terecht, want ze zijn erg lekker. Het recept voor oopsies kreeg ik van Sabrina van Doedelido. Weet je dat meneer Eethetbeter ze altijd maakt?

Koolhydraatarme oopsie met zalm | eethetbeter.nl

  1. Shoarmakruiden

Dit recept voor shoarmakruiden had ik dus echt niet aan zien komen! Grappig dat jullie net zo van zelfgemaakte kruidenmixen houden als ik.

Recept shoarma kruiden mix | eethetbeter.nl

Nu de top 5 van de gemiddelde bezoeker op een rijtje staat, ben ik wel heel benieuwd naar jullie favoriete recept! Willen jullie ook weten wat mijn favoriete blogs zijn?