Toen Mies, mijn schoonvader, hoorde dat hij aan slokdarmkanker leed, zocht hij een makkelijke manier om zijn grote familie op de hoogte te houden van zijn situatie. Ik stelde hem voor dat ik een website aan zou maken voor hem. De blogs die hierop verschenen zijn inmiddels gebundeld tot een heuse biografie. Je bestelt “Ik Mies Je” hier.

Ebook “Ik Mies Je”

8,95

“De strijd is gestreden. De tegenpartij was groter, sterker en vooral sneller. De winnaar daarentegen, is degene die met rechte rug het veld afloopt. De winnaar die besloten heeft de strijd naast hem neer te leggen. Hij kijkt omhoog en ziet de menigte juichen. Het publiek staat op en geeft een staande ovatie. En terecht. Hij heeft besloten om door te gaan met genieten van wat het leven hem nog te bieden heeft. Zonder gevecht.”

Als Mies van Valburg hoort dat hij slokdarmkanker heeft, komt hij in een achtbaan vol emoties terecht. De familie wordt via een weblog op de hoogte gehouden van de hoogte- en dieptepunten in het leven van deze voetballiefhebber.

Categorie:

Beschrijving

Naam auteur: Annemieke Statz
Genre: biografie
Aantal pagina’s: 102
Uitvoering: ebook (epub)
Korte beschrijving: Mies zijn leven stort in als hij hoort dat hij slokdarmkanker heeft. Toch gaat hij de strijd met de nare ziekte aan.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ebook “Ik Mies Je”” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.


Iedere vrijdagochtend de lekkerste gezonde recepten en leukste tips voor het hele gezin in jouw mailbox? En bovendien een GRATIS ebook ontvangen met gezonde traktaties? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!


Pin It on Pinterest