Iedere woensdag rond de klok van 11.30 uur plaats ik een #woensdagmiddaglunch op Facebook. Een lunchgerecht (of snack) dat extra aantrekkelijk is gemaakt voor kleine kinderen. Soms verzin en of maak ik het hapje zelf en af en toe kom ik iets leuks tegen op Internet dat ik gebruik. Ik vind het ook erg leuk om jullie funfood te delen, dus voel je vrij het mij te sturen via social media of mail.

Funfood broodje krab 1
 • Pinterest
 • Facebook
 • Google+
 • Twitter
 • Print Friendly

Dit broodje maakte ik alweer even geleden voor mijn jongste zoon. Hij stond erop dat hij een broodje krab zou eten. Gelukkig was er markt op zaterdag en wist ik een geïmproviseerde lunch met vis in elkaar te bouwen. Hij vond hem zo mooi, dat hij hem nauwelijks op durfde te eten 😉

Het broodje is belegd met saus, sla en kibbeling. Voor de pootjes gebruikte ik paprika en de ogen zijn gemaakt van plakjes zwarte olijf. De voelsprieten tenslotte zijn gemaakt van bieslook.

Funfood broodje krab 1
 • Pinterest
 • Facebook
 • Google+
 • Twitter
 • Print Friendly

Wat is het favoriete lunchgerecht van jouw kinderen of wat knutselde jij graag van je eten toen je klein was?

 

Annemieke Statz

Foodblogger bij Eet het beter
Enthousiaste dertiger, samenwonend in Ede en moeder van drie jongens (2008, 2010 en 2015). Voedingsadviseur. Altijd bezig met (gezond) eten, beweging en ontspanning. Wil iedere dag een beetje beter worden ❤

Laatste berichten door Annemieke Statz (bekijk alles)


Iedere vrijdagochtend de lekkerste gezonde recepten en leukste tips voor het hele gezin in jouw mailbox? En bovendien een GRATIS ebook ontvangen met gezonde traktaties? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!


Pin It on Pinterest