Review: Suki 21 Dagen Dermal Detox

Print Friendly, PDF & Email

Het is alweer een tijdje geleden, maar eind vorig jaar mocht ik Suki 21 Dagen Dermal Detox proberen voor SoloBioMooi. Dit pakket van verzorgingsproducten zorgt voor een natuurlijke reiniging van de huid. Het is in het bijzonder geschikt voor de probleemhuid die wel een oppepper kan gebruiken.

Review Suki detox | eethetbeter.nl

Suki en haar huid

Suki is opgericht door Suki Kramer. Deze dame had al van alles geprobeerd om van haar probleemhuid af te komen, maar tevergeefs. Op een gegeven moment is ze zelf gaan experimenteren met ingrediënten met een bijzondere geneeskrachtige werking. Tijdens dit experiment met puur biologische materialen ontstond Suki’s speciale verzorgingslijn. Eindelijk producten die wel werkten voor haar!

Ik en mijn huid

Het verhaal van Suki Kramer herken ik wel een beetje. Ondanks mijn aandacht, mooie producten, goede voeding en een frequent bezoek aan de schoonheidsspecialiste heb ik geen stralend mooie huid. Om te beginnen is het erg gevoelig, ik heb snel last van pukkels en vlekken door wat ik erop smeer. Daarnaast is het een gecombineerd geheel: er zijn vette, vochtarme en normale gedeeltes huid in mijn gezicht. Dit maakt het vinden van dé huidverzorging niet makkelijk. Tot slot sieren beginnende rimpeltjes mijn ooghoeken en is mijn huid ’s winters haast doorschijnend.

Suki en ik

In oktober bezocht ik de schoonheidsspecialiste, die ik vertelde over de dermal detox. Ze adviseerde mij de maankalender te volgen voor een perfect resultaat. Ik ben helemaal niet thuis in het leven volgens het ritme van de natuur, maar ik help het experiment graag een handje mee. Half november was het zo ver.

Leven volgens het ritme van de natuur

Leven volgens het ritme van de natuur, een goede tijd om het lichaam te reinigen en ontgiften

Drie weken lang startte ik mijn huidverzorging ’s ochtends met Suki Exfoliate Foaming Cleanser. Dit is een heerlijk ruikende substantie, die me doet denken aan citroenrasp. Ook niet vreemd, de ingrediënten zijn onder andere citroengras en suiker. Vervolgens gebruikte ik Suki Concentrated Balancing Toner via een wattenschijfje of direct via een spray. De verstuiver maakt het mogelijk om een lichte nevel aan te brengen op gezicht, hals en decolleté. Alsof ik in een verfrissende regenbui loop! Als laatste bracht ik Suki Balancing Day Lotion aan. Deze dagcrème zit in een glazen flesje met een handig pompsysteem, waardoor het zich perfect laat doseren.

Suki detox - 0-8

Suki face

’s Avonds verwijderde ik mijn oogmake-up met Lavera Gentle Make-up Remover. Daarna gebruikte ik de Suki Concentrated Balancing Toner nogmaals. Bij pukkeltjes smeerde ik een druppeltje Suki Transformative Cleansing Clay op de aangedane plek. Een paar keer per week masseerde ik Suki Bio-active Purifying Face Serum in mijn huid. Het laatste onderdeel van mijn avondroutine was het aanbrengen van Harmonie Nachtcrème Droge en Gevoelige Huid.

De Suki Renewal Bio-Resurfacing Facial Peel gebruikte ik eenmaal per week. Dit is een zacht, reinigend masker. Het gaf een aangename tinteling op mijn huid. Na het verwijderen, ongeveer een kwartier later, voelde mijn gezicht, hals en decolleté volledig verfrist en zacht aan. Zowel de Cleansing Clay als de Facial Peel zijn te gebruiken voor onregelmatigheden en als gezichtsmasker.

Review Suki detox | eethetbeter.nl

Mijn huid na de Suki-detox

Na precies 3 weken kwam de bodem van sommige flesjes in zicht. De verzorgingsproducten ruiken lekker en zitten veelal in prettig doseerbare verpakkingen. Er zit een Engelse instructie bij en de producten zitten in een keurig wit tasje van biologisch katoen.

 

Tijdens de drie ontgiftings weken kwam mijn schoonvader te overlijden. Verdriet, stress en snelle maaltijden doen mijn huid weinig goed. Helaas heb ik de detox kuur daardoor niet optimaal kunnen uitvoeren. De satijnzachte, stralende uitstraling die ik zo graag had willen hebben, kwam niet. Ik kreeg wél een compliment van de schoonheidsspecialiste dat mijn huid zo rustig oogde. Ook bewijzen de voor en na foto’s die ik maakte een kleine verbetering.

Mijn omstandigheden zorgden ervoor dat ik deze ontgifting niet geheel naar wens uit kon voeren. Desalniettemin geef ik Suki 21 Dagen Dermal Detox absoluut het voordeel van de twijfel. Als je net als ik een probleemhuid hebt, raad ik het van harte aan!

 

Suki 21 dagen Dermal Detox is voor €75,00 te verkrijgen bij SoloBioMooi. De zes verzorgingsproducten worden geleverd in een biologisch katoenen zakje met rits.

Review Suki dermal detox | eethetbeter.nl

Deze review is geschreven in samenwerking met SoloBioMooi, een webwinkel vol met biologische en natuurlijke cosmetica, huidverzorgingsproducten en superfoods.

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *