Actie: cadeau bij bestelling SoloBioMooi

Print Friendly, PDF & Email

“Je bent wat je eet”

Een (verbasterde) quote van Hippocrates die we geregeld tegenkomen in ons wereldje van healthy foodies. Behalve voeding speelt ook de lucht die we inademen en dat wat we op onze huid smeren mee. We kunnen deze aspecten niet altijd beïnvloeden, maar als ik het voor het kiezen heb, omring ik me het liefst met puurheid.

Manuka honing 2

Die puurheid vind ik in biologische huidverzorging die niet op dieren is getest en vrij is van schadelijke toevoegingen. Zo’n anderhalf jaar geleden “ontdekte” ik SoloBioMooi, een webwinkel die zich heeft gespecialiseerd in natuurlijke huidverzorging en make-up en bovendien ook superfoods verkocht. Na de eerste bestelling (met persoonlijk briefje!) was ik fan.

Slechts een half jaar later werd ik gevraagd om voor SoloBioMooi te gaan schrijven. Ik stond letterlijk te juichen! Zo kon ik producten proberen, recepten verzinnen en heerlijk schrijven en fotograferen. Geweldig om te doen!

Met “30 dagen voel je fit” willen we jou graag inspireren tot een gezonde(re) levensstijl. Behalve voeding, komt hier ook een stukje persoonlijke verzorging en ontspanning bij kijken. Aangezien SoloBioMooi zich op beide aspecten richt én ze graag de wereld willen vermooieren, doen ze ons een leuke aanbieding:

Bij een bestelling bij SoloBioMooi van minimaal 45 euro krijg je Manuka Health MGO 400+ Manuka Lolly’s cadeau! Vul daarvoor tijdens het bestelproces (bij stap 1) de aantekening #30voeljefit in. De manuka honing en propolis geven je nét dat beetje extra fitte gevoel om die #30voeljefit makkelijker door te komen 🙂

Over de bijzondere werking van Manuka Honing is Internet volgeschreven, Google er maar eens op. Deze lolly’s met Manuka en Propolis zijn in het bijzonder heel fijn bij keelpijn (verzachtend en antibacterieel) en ze remmen de eetlust. Daarnaast zijn ze ook nog eens lekker en bevatten ze geen geraffineerde ingrediënten. 100% natuur dus!

SoloBioMooi_lage_verzendkosten

Wat ook leuk is: bij SoloBioMooi betaal je vanaf 45 euro geen verzendkosten! Daaronder ben je slechts €1,95 kwijt. Dat is minder dan een half uurtje parkeren om je boodschappen te doen 🙂

Raak je dus tijdens deze challenge geinspireerd om superfoods te proberen, om bijzondere poeders in je groene smoothie te doen, om je huid natuurlijk te verzorgen én om op je mooist te zijn met dierproefvrije make-up zonder zooi, dan raad ik je absoluut aan om eens te bestellen bij SoloBioMooi!

En ja, ik weet dat dit blogje een enorme reclameboodschap is geworden en ik krijg er niet eens voor betaald 😉 Ik wil jullie gewoon graag laten kennismaken met een bedrijf en producten waar ik vierkant achter sta!

Related Posts