Print Friendly, PDF & Email

Wat vliegt de tijd toch! Oktober is alweer voorbij en het is nu echt herfst. Ik vind dat heerlijk (zoals ook uit mijn laatste blogs blijkt), maar die mening wordt geloof ik niet door iedereen gedeeld 😉

Caprese-paddestoel | eethetbeter.nl

Het was opnieuw een prima maand op eethetbeter.nl. Niet zo goed als september, maar dat is vrij logisch omdat toen de “30 dagen voel je fit”-challenge gaande was.

De statistieken

De afgelopen maand zagen de statistieken er als volgt uit:

  • 5.685 unieke bezoekers
  • 13.927 paginaweergaven
  • 622 Twitter-followers
  • 615 Facebook-likes
  • 537 Instagram-followers
  • 96 Bloglovin-followers
  • 14 nieuwe blogs op eethetbeter.nl

Beste blog: wijnsteenbakpoeder (674 keer bekeken)

Persoonlijke favoriet: drakenbrood

Brood met een gezichtje | eethetbeter.nl 

Statistieken zijn gebaseerd op een periode van 27 september tot en met 29 oktober (bijna vijf weken).

De hoogtepunten van oktober

Het was fijn om weer wat meer regelmaat te krijgen op mijn blog. Op dinsdag een review en op vrijdag een recept. De overige posts zijn bonusmateriaal: kleine receptjes of informatie en soms ook dingen die ik gewoon niet te lang wil laten wachten. Zoals gebruikelijk is op woensdag om 11.30 uur op Facebook de #woensdagmiddag weer terug, met funfood of kook- en eetinspiratie met kinderen.

Ik heb de dames van “30 dagen voel je fit” ontmoet tijdens een high tea. Ze zijn in het echt nog leuker dan online! Erg inspirerend om mede-foodies te treffen.

Zelf vond ik het heel leuk om twee “themaweken” te hebben: eentje met betrekking tot appeltaart om de Nederlandse telers te steunen en eentje gericht op het eten van meer vis. Die thema’s zijn wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar.

Kind in kokskleding | eethetbeter.nl

Ik heb mijn opleiding tot natuurvoedingsadviseur weer opgepakt en het maakt me zo blij! Hopelijk heb ik binnenkort de wijsheid in pacht om jullie beter te kunnen adviseren op voedingsgebied.

De dieptepunten van oktober

Helaas ook deze maand geen foodblogswap. Vanuit de organisatie is de boel even stil gelegd. Hopelijk kan ik in november weer meedoen en anders ga ik zelf wat organiseren denk ik 😉

Het grootste, persoonlijke dieptepunt van afgelopen maand is dat ik last heb van bekkeninstabiliteit. Dit doet erg veel pijn en beperkt me in mijn bewegingen. In de keuken staan is daardoor een hele opgave. Enorm vervelend! De rest van mijn zwangerschap verloopt gelukkig wel voorspoedig. Heb je mijn dikke buikenfoto al gezien?

Oproep

Heb jij een recept dat absoluut de moeite waard is om te publiceren of heb jij een bijzonder verhaal over je gezonde leefstijl? Maak jij mooie en verantwoorde traktaties voor je kind of kan je op een andere manier een bijdrage leveren aan Eet het beter? Ik zou het heel leuk vinden om jou (eenmalig of structureel) een plaats te bieden op deze website!

Heb je een bedrijf en produceer of verkoop je producten die passen in een gezonde, duurzame leefstijl en wil je graag meer bekendheid krijgen? Ik schrijf graag een eerlijk review, eventueel met winactie. Ook adverteren op eethetbeter.nl is mogelijk, mits jouw visie aansluit op de mijne (voeding ~ gezondheid ~ kinderen).

Of heb je andere ideeen voor Eet het beter? Schroom niet om een mail te sturen >>

info@eethetbeter.nl

Tot snel op de mail, op social media of gewoon op deze website!

Liefs, Annemieke

Related Posts