Review over Manuka Health Gezichtscreme

Print Friendly, PDF & Email

Nog niet zo lang geleden schreef ik over de bijzondere werking van Manuka-honing. Het is erg lekker en kan in sommige gevallen zelfs als “medicijn” gebruikt worden. Helaas (of gelukkig 😉 ) maakte ik daar kort na het schrijven van het blog kennis mee. Ik brandde me aan de oven en smeerde wat Manuka-honing op de blaar, die ik vervolgens bedekte met een pleister. Binnen no-time was de plek genezen. Om een lang verhaal kort te maken: ik was na deze ervaring dubbel enthousiast toen SoloBioMooi me vroeg een dagcreme met Manuka-honing te gaan testen. Bij deze mijn review over Manuka Health Gezichtscreme.

Review over Manuka Health Gezichtscreme | eethetbeter.nl

Crème zonder geur

Zo’n anderhalve maand geleden begon ik Manuka Health MGO 250+ Gezichtscreme dagelijks te gebruiken. Op dat moment was mijn (gecombineerde) huid onrustig. Ik had last van vergrote poriën en mijn kin bevatte puistjes. De (non) geur van de crème was het eerste dat me opviel. Ik ben vrij gevoelig voor de geur van producten en nu ik zwanger ben lijkt mijn reukvermogen wel verdubbeld. Deze face cream ruikt nergens naar. Ik had weinig van de crème nodig om mijn gezicht en hals in te smeren. Het trekt goed in, laat geen vette laag op de huid achter en de textuur voelt goed.

Extra tijd voor massage

Toen ik de gezichtscrème enkele dagen gebruikt had, viel me al op dat mijn huid enorm zacht werd. De rood- en vlekkerigheid was al snel minder zichtbaar. Enkele weken later zag ik ook mijn poriën verkleinen. Ook mijn schoonheidsspecialiste beaamde dit, ze complimenteerde me met mijn rustige huid. De “vette” delen zagen er goed en gezond uit, de droge delen waren zeker niet droger dan anders. Mijn gezicht had hierdoor weinig onderhoud nodig, waardoor er extra tijd overbleef voor de massage 🙂

Anti-huidveroudering

De fabrikant belooft dat deze face cream de gezonde uitstraling en de vochtbalans van de huid herstelt en veroudering tegengaat. Van de eerste twee punten kan ik absoluut zeggen dat mijn eerste indruk heel positief is! De veroudering vind ik lastiger te beoordelen. Na een testperiode van slechts zes weken, waarin ik een jaartje ouder ben geworden (haha!) en zwanger ben bovendien, is het lastig dat in de te schatten.

Review over Manuka Health Gezichtscreme

Ik kan wel vertellen dat ik helemaal weg ben van deze gezichtscreme! Het is haast jammer dat ik nog meer producten voor SoloBioMooi mag testen, waardoor die natuurlijk niet meer zo goed uit de bus komen als voor deze review 😉

Manuka Health MGO 250+ Gezichtscreme | eethetbeter.nl

Mijn review over Manuka Health Gezichtscreme is tot stand gekomen dankzij een gekregen product van SoloBioMooi.

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *