Kortingsactie en gastblog: “het groentje” van Nicole

Print Friendly, PDF & Email

Deze gastblog is van Nicole van Gool.


Zzz..zzz…mijn telefoon trilde.
Een whatsapp.
Leuk, van een oude studievriend van me.
Denk dat ik hem al een paar maanden niet gezien heb.

Berichttekst groene smoothie | eethetbeter.nl

Wat leuk! Mijn “groene“ enthousiasme heeft hem geraakt. Normaal inspireer ik vrouwen, maar mannen lukt dus ook.

De Groene beginner heeft hij gemaakt en met succes:
“Lekker hoor, morgen weer maken, voelt prima!”, zegt hij daarna.

Mijn groene passie heb ik eind vorig jaar gebundeld in een receptenboek,
waar hele simpele en lekkere recepten staan voor beginners.
Waaronder De Groene beginner. Dit recept staat ook als eerste vernoemd in het boek. Niet voor niets.

Twee jaar geleden was ik nog niet zo enthousiast over het groene drankje.
Nadat ik in 2012 een slokje had geproefd bij een vriendin, maakte ik mijn eerste groene smoothie. Die vond ik echt niet lekker! Ik ging zonder recept aan de slag, wat ik achteraf dus niet had moeten doen. Weinig fruit deed ik erin, want ik dacht bij een groene smoothie aan veel groente. Dat bleek dus niet zo te zijn. Zeker niet de eerste keer! Dan moet er juist wat meer fruit in, zodat de smoothie lekker zoet wordt.

Nicole groene smoothie proost

De eerste stap naar een groene smoothie is groot. Het ziet er niet erg lekker uit. Daarbij zijn je smaakpapillen nog niet gewend aan de smaak en de structuur. Ik vond het dan ook raar om een groene smoothie als maaltijd te nemen. Mijn gedachten waren: ‘zou het wel genoeg zijn?’ of ‘drink je dit dan i.p.v. een glas melk?’.

De antwoorden op die vragen heb ik toen niet gevonden, want na die nare ervaring bleef ik meer dan een jaar ver weg van de groene smoothies. In november 2013 durfde ik het eindelijk weer aan. Dit keer stopte ik er goed wat fruit in.

Heel simpel met enkel banaan en peer.
En niet te vergeten wat kaneel. Ik ben namelijk echt een kaneelliefhebster! 🙂

Sindsdien ben ik een smoothiefan geworden. Inmiddels dus al dik een jaar en drink ik regelmatig een groene smoothie. Meestal in de ochtend.

Mede door iedere dag een ontbijtsmoothie te drinken voel ik me superfit. Uiteraard spelen andere factoren ook een rol, maar de dag starten met een smoothie voelt mentaal goed. Dus dat is dubbel lekker opstaan als je smoothie goed smaakt 😉

Heeft de groene smoothie je tot nu toe nog niet bekoren? Dan raad ik je de De groene beginner aan.

Mogelijk ben jij al een smoothiefan. Maar is het je nog niet gelukt om iemand aan de groene smoothie te krijgen? Geef ze dan het recept van deze ultieme beginnerssmoothie 😉

RECEPT De groene beginner

De groene beginner | eethetbeter.nl

Klik hier voor het recept in PDF.


Ben jij ook nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over groene smoothies? Het Programma Ontbijtsmoothies van CuliCool wordt tijdens #30voeljefit met maar liefst 50% korting aangeboden!

30VOELJEFIT-korting op het Programma Ontbijtsmoothies

De korting is geldig van 01-01-2015 tot en met 31-01-2015 tot 23.59.

Hoe kan ik gebruik maken van de 50% korting?

– Ga naar deze betalingspagina of klik op de afbeelding hieronder
– Klik op “ik heb een kortingscode”
– In het vakje kortingscode vul je in: 30VOELJEFIT
– Automatisch zie je de prijs veranderen van € 57 naar € 28,50!

Scherm kortingscode 30voeljefit invullen

Receptvideo Foto Nicole proost ontbijtsmoothie

Klik op de afbeelding om de video van Nicole en het recept van de groene beginner te bekijken.

Nicole is een enthousiaste, actieve jongedame met een passie voor een gezonde leefstijl. Ze schreef al eerder een gastblog voor Eet het beter, klik hier om deze te bekijken. Onder de bedrijfsnaam CuliCool zet Nicole zich enthousiast in om vrouwen te inspireren stappen te nemen naar een gezond en gelukkig gewicht.

Kijk op deze pagina om meer te weten te komen over het Programma Ontbijtsmoothies!

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *