Video: hoe boost ik mijn ijzer?

Print Friendly, PDF & Email

Op het moment dat ik mijn blog startte, had ik een heel duidelijk beeld voor ogen: gezond eten zo aantrekkelijk mogelijk maken EN de gezondheidsvoordelen van bepaalde voeding op een rijtje zetten om zo ziektes en kwalen te voorkomen. Dat laatste heeft natuurlijk geleid tot de naam van dit foodblog…

Ik ben echter nog niet klaar met mijn opleiding tot natuurvoedingsadviseur en ondanks dat ik al vele malen wijzer ben dan twee jaar geleden, vind ik de tijd er nog niet rijp voor om continu gezondheidsadviezen te geven. Zo af en toe maak ik wel een uitstapje in die richting, zoals toen ik onderstaand filmpje opnam.

Nicole van CuliCool vroeg me of het mogelijk was om door middel van voeding het ijzergehalte in het bloed op te krikken. Natuurlijk is dat mogelijk! Alleen op een manier die iets minder voor de hand ligt dan verwacht…

Geheel passend bij dit verhaal is het saladerecept op de website van CuliCool:

Sinaasappelsalade-met-venkel-en-kip-1024x680

Salade met kip en sinaasappel van CuliCool

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *