Blog: Nationale Borreldag met Heks’nkaas

Print Friendly, PDF & Email

De 3e vrijdag van mei is samen met Heks’nkaas uitgeroepen tot Nationale Borreldag. De meest ideale borrelsetting werd afgelopen vrijdag getest in Leiden. Lizet ging op pad namens Eethetbeter. Lees hier haar verslag:Borreldag Heksenkaas | eethetbeter.nl

In welke setting borrelen we het liefst?

Vele ideeën zijn ingezonden en de beste vier werden afgelopen vrijdag neergezet op de Beestenmarkt in Leiden: Borrelen in een luchtballon, in een bootje op de gracht, aan een spelletjestafel met vrienden of lekker in bed. Het was allemaal mogelijk. Van 12.00 tot 18.00 zijn alle settings door de Leidse borrelaars bezocht en gekeurd. Maar de verschillende soorten Heks’nkaas was bij iedere gelegenheid aanwezig en er werd met smaak door de voorbijgangers gedipt.

Borreltijd

Zelf kwam ik rond borreltijd (17.00 uur) aan op de Beestenmarkt. Ik werd meteen aangesproken en mee genomen naar de eerste setting. Mijn ideale borrelsetting van deze vier: de luchtballon. Zeker met het mooie weer afgelopen vrijdag. Daarna “wie ben ik” gespeeld aan de spelletjes tafel. Het bootje in de Leidse gracht paste goed bij de sfeer en het weer. En afgesloten op bed. Bij iedere setting was de heks’nkaas aanwezig en werd ik verrast door een nieuwe smaak met tomaat. Iedereen werd gevraagd een cijfer te geven aan de setting. Wat de ultieme borrelsetting is geworden, zal nog bekend worden gemaakt. Al met al een uniek en gezellig initiatief.

Borrelpakket winnen (verlopen)

Heb je zelf nog tips voor een borrelsetting, plaats die dan op nu op de Facebookpagina van HEKS’NKAAS® en maak deel uit van de Nationale Borrelbeweging om kans te maken op een borrelpakket.

Luchtballon Heksnkaas | eethetbeter.nl

Update 22 mei 2015

De boot is gekozen als favoriete borrelbestemming. Zie onderstaande filmpje voor een samenvatting van het experiment.

 

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *