Print Friendly, PDF & Email

Zoals ik onlangs al schreef, heb ik af en toe de indruk dat ik het best een beetje druk heb. Ik ben ervan overtuigd dat je tijd niet hebt, maar wel kunt maken. Voor dingen die je de moeite waard vind tenminste. Soms vind ik iets niet leuk en dat vreet dan mijn energie weg. Herkenbaar nietwaar? Daarom deel ik vandaag een simpel recept voor salade met blauwe bes.

Salade met blauwe bes | eethetbeter.nlOm een lang verhaal kort te maken, ik merk dat ik de laatste tijd vooral in mijn hoofd creatief ben met het bedenken van recepten. In de keuken komt er nog maar weinig uit mijn handen. Zo tegen etenstijd heb ik gewoon trek en geen zin om urenlang te gaan experimenteren. Zo is ook onderstaand recept geboren: trek, geen zin om ingewikkeld te doen, maar wel de discipline (halleluja!) om geen boterham of zak chips te grijpen. Ik gooide wat ingrediënten in een schaaltje en BAM! er ontstond een heerlijke salade.

Simpel recept voor salade met blauwe bessen

Bereidingstijd is 5 minuten. Geschikt voor 1 persoon als lunch of bijgerecht.

Ingrediënten

  • 2 handen vol veldsla
  • 1 eetlepel fetablokjes
  • 1 eetlepel blauwe bessen
  • 1 eetlepel vol pecannoten
  • 2 theelepels witte wijn azijn (of meer/minder naar smaak)
  • 1 eetlepel olijfolie extra vierge (of meer/minder naar smaak)
  • peper

Bereiding

  1. Doe alle ingrediënten bij elkaar en hussel ze door
  2. Eet smakelijk!

Wat grijp jij als je trek hebt en geen goede omstandigheden om uitgebreid te kokkerellen?

Salade als lunch | eethetbeter.nlLunchsalade met pecannoten | eethetbeter.nl

Related Posts