Review: Lavera Colour Correction Cream

Print Friendly, PDF & Email

Sommige klusjes doe ik meteen en andere stel ik alsmaar uit. Omdat ze buiten mijn comfort zone liggen bijvoorbeeld. Als beauty-nono merk ik dat de beautyreviews nogal een ver-van-mijn-bed-show zijn, dus die stel ik dan uit. Het gevolg is dat ik soms een product al bijna ben vergeten voordat ik aan reviewen toe kom. Zoals bij deze…

Lavera CC dagcreme | eethetbeter.nl

Baby blues

Na mijn bevalling (die afgelopen winter plaatsvond) wilde ik graag een gezond kleurtje op mijn snoet, dat oogt wel zo prettig in het kraambed 🙂 Ik startte met het smeren van Lavera Colour Correction Cream. Deze dagcreme wordt 8 in 1 genoemd vanwege de volgende eigenschappen:

  1. 24 uurs hydratatie
  2. verfijnt de teint
  3. verbergt oneffenheden
  4. vermindert  pigmentvlekken
  5. vermindert rimpeltjes
  6. scherpt de contouren
  7. beschermt tegen vrije radicalen
  8. SPF 6

Lavera Colour Correction Cream

Deze crème kan na het reinigen van de huid op het gezicht, de hals en het decolleté worden aangebracht. Indien gewenst kan het ook dubbel aangebracht worden. Zelf koos ik ervoor om het spul te mengen met mijn dagcrème. Lavera CC cream droogt namelijk vrij snel in, wat een ietwat vlekkerig resultaat geeft. Dit gebeurt niet als ik het meng.

Lavera CC creme op hand | eethetbeter.nlIk ben nogal een naturel type qua make-up. Een dikke laag foundation zou echt niet bij me passen. Deze CC creme is een mooie middenweg tussen een vlekkerige snoet en een masker 😉

Iets dat ik echt heel fijn vind aan dit product is dat het nauwelijks afgeeft. Mijn witte beddengoed bleef tijdens mijn kraamweek dus gewoon wit! ’s Avonds met het reinigen van mijn huid zag ik wel dat mijn wattenschijfje bruin-geel kleurde.

Een ander positief punt, maar dat geldt voor alle producten van Lavera, is dat de creme dierproefvrij is en geen schadelijke toevoegingen zoals parabenen bevat.

Laver Colour Correction | eethetbeter.nl

Blijvertje?

Ja, ik vind Lavera Colour Correction Cream een blijvertje! Niet voor iedere dag, maar wel voor als ik mijn looks een extra boost wil geven. Ideaal spul voor een beauty-nono als ik 😉

Lavera Colour Correction Cream is verkrijgbaar in de webshop van SoloBioMooi.

—-

Omdat beelden meer zeggen dan woorden, plaats ik hierbij drie selfies. Op de eerste foto zie je mijn net-onder-de-douche-uit-en-vele-korte-nachten-verder-look. Op de tweede foto heb ik mijn gezicht ingesmeerd met 1 laag CC crème. Het derde plaatje heb ik gemaakt met wat lippenstift op. Geeft nog meer kleur aan mijn bleke snoetje. Verder heb ik op de foto’s dus geen concealer of andere vlek- (of wallen!) verwijderaars gebruikt 😉

Before Lavera CC Cream | eethetbeter.nlAfter Lavera CC Cream | eethetbeter.nlGebruikerservaring Lavera CC Cream | eethetbeter.nl

Deze review is tot stand gekomen dankzij een gekregen product. Lees ook mijn disclaimer.

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *