Print Friendly, PDF & Email

Het valt me vies tegen. Ik dacht dat ik mijn leven binnen no-time weer op orde zou hebben na de bevalling. Mijn kleine spruit in zijn bedje en ik aan de studie, mijn blog en mijn taken voor SoloBioMooi. Mijn gezin, mijn baan en mijn huishouden zouden natuurlijk sowieso als een geoliede machine door blijven lopen. Ja sure, in mijn dromen.

vrijheid-genieten-eethetbeter-1

Wake-up call

De werkelijkheid is dat ik onder gespuugd te midden van mijn kroost in een ‘vies’ huis zit. Mijn werk is niet zo ver af als ik zou willen, mijn studieboek ligt al wekenlang op dezelfde pagina opengeslagen op tafel en mijn hoofd zit vol met lijstjes. Zelfs mijn blog, mijn hobby, begint een moetje te worden.

Het nadeel van het zelf verzinnen van recepten is dat het bijna net zo vaak mislukt als dat het goed gaat. Op dit moment gaat het zelfs vaker mis. Waarschijnlijk is dat een teken dat ik gas terug moet nemen… 😉 Anyway, het kost tijd en mislukkingen kosten energie. Dingen doen die je niet heel leuk vindt ook trouwens.

Back to basic

Het goede nieuws is dat ik alle ballen hoog weet te houden. Het voelt alleen niet allemaal even goed. Tijd voor wat aanpassingen. Ik wil terug naar de basis op mijn blog: voeding! Reviews zijn leuk, maar het merendeel moet weer over eten gaan. De reclames leveren een paar centen op (letterlijk!), dus dat hoeft ook niet meer. Vooral recepten, dat wil ik!

Baby steps

Natuurlijk levert deze keuze mijn geen zeeën van tijd op, maar er valt wel een kleine last van mijn schouders. Ik ga bloggen (koken, fotograferen, schrijven) als ik zin heb en niet meer omdat het vrijdag is. Of dinsdag. Of een andere dag van de week.

Ik wil weer met kleine stapjes vooruit. Die sprongen stel ik even uit totdat mijn leven weer als een geoliede machine draait. Ik ben superwoman niet. Nu ga ik weer gewoon genieten en de lijstjes in mijn hoofd vaarwel zeggen. Hallo vrijheid!

Ga jij ook wel eens gebukt onder de taken die je jezelf hebt opgelegd?

superfoodbaby_eethetbeter

Related Posts