Print Friendly, PDF & Email

Echte mannen smeren niet uit schattige roze tubes met bloemetjes erop. Echte mannen gebruiken zalf uit blik. Zo’n heerlijk multi-purpose spulletje dat ze op alle schrale, rauwe of pijnlijke plekjes kunnen smeren, zodat het binnen no-time het ongemak verzacht. Echte mannen gebruiken Lavera All-Round Cream.

Review Lavera all-round cream | eethetbeter.nll

Ik hou van mannen

Ik zou nog heel veel aan deze review kunnen toevoegen, maar ik denk dat ik mijn statement al wel gemaakt heb. Ik hou van mannen. Echte mannen! Met stoppelbaard en sterke armen. Mannen met een bite. Ik lach soms wel eens stiekem om metromannen. Mijn mannen – en ik heb er maar liefst 4 in huis – zal je ook niet snel zien in het roze. Wat ik wel belangrijk vind, is dat ze zichzelf lief hebben en goed voor zichzelf zorgen. Met deze mannenzalf bijvoorbeeld.

Laver Basis Sensitiv lijn | eethetbeter.nl

Lavera All-Round Cream

Lavera All-Round Cream is intensief verzorgende huidcrème die je overal voor kunt gebruiken. Het heeft een fijne prijs en nog fijnere geur. Ik vind het een aanrader. Voor echte mannen (en vrouwen)! Deze zalf in blik is net als vele andere producten van Lavera te koop bij SoloBioMooi.

Test Lavera zalf uit blik | eethetbeter.nlErvaring Lavera all-round cream | eethetbeter.nll

Deze review is tot stand gekomen dankzij een gekregen product en een goudeerlijke mening. Lees ook mijn disclaimer.

Related Posts