Print Friendly, PDF & Email

Vier healthy foodbloggers bundelen hun krachten: Mind Your FeedPuur SuzanneLekker eten met Linda en Eet het beter dagen je uit om mee te doen aan de #30voeljefit challenge. Wil jij gezonder gaan eten, gezonder gaan leven en je lekker fit voelen in de laatste maanden van het jaar? Doe dan mee met de challenge en geef je energie een boost!

30 dagen bewustwording en weer fitter worden | 30voeljefit | eethetbeter.nl

Wat was het een mooie zomer! En wat is de tijd voorbij gevlogen. Inmiddels zijn de scholen in deze regio weer begonnen en daarmee is de zomer gevoelsmatig tot een einde gekomen. Tijd om de teugels weer aan te nemen en beter op onze voeding en leefstijl te gaan letten.

#30voeljefit challenge

Natuurlijk moet je het leven vieren en daar horen lekkere dingen bij! Ook ik geniet regelmatig van dingen die eigenlijk niet in mijn levensstijl thuishoren. Op zich geen enkel probleem, alleen heb ik de neiging daar een beetje in te blijven hangen. Ik kan dus wel weer wat meer structuur gebruiken op dat vlak.

Juist daarom zijn Suzanne, Reny, Linda en ik opnieuw gestart met de #30voeljefit challenge. De hele maand september gaan we als groep werken aan onze gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Het leuke is, dat jij weer mee kunt doen! Heb je ook wel behoefte aan een boost? Kun je ook wel wat handvatten gebruiken om weer beter te eten? Ja?! Doe dan met ons mee, het wordt weer superleuk!

Wat houdt #30voeljefit in?

Tijdens de ’30 dagen voel je fit challenge’ gaan we vanaf 1 september aan de slag om je in een maand tijd inspiratie en tips te geven en te starten met een gezonde levensstijl of die vanaf nu weer op te pakken. Denk hierbij aan achtergrondinformatie over welke keuzes je het beste kunt maken in een gezonde(re) levensstijl. Maar ook delen we heel veel lekkere recepten met je, zodat je ook écht direct aan de slag kunt. En natuurlijk handige tools, waarmee de challenge net even gemakkelijker wordt. Voor mij werkt het echt, als ik me bewust ben van wat ik eet en regelmatig beweeg, dan voel ik me beter en fitter!

Wat kun je verwachten?

Los van de informatie krijgt iedere week in september een ander thema. Dit jaar willen we ons vooral focussen op de verschillende eetmomenten en geven we je recepten om op elk moment van de dag bewuster te kiezen. Je zult tips, heerlijke recepten en andere inspiratie op zowel mijn blog, social media als op de pagina’s van mijn collega bloggers tegenkomen.

Hoe doe je mee?

Volg de vier blogs om als eerste op de hoogte te zijn van het nieuws. Word lid van de (besloten) Facebook groep voor nog meer tips, adviezen en daar kun jij terecht met al jouw vragen! Deel daarnaast jouw ervaringen op social media met de hashtag #30voeljefit, zodat jij ook weer anderen inspireert voor een gezondere lifestyle!

Vergeet ons natuurlijk niet te volgen op Twitter en op Instagram. Volgende week dinsdag, 1 september, gaan we van start! Je leest dan precies hoe we deze challenge gaan aanpakken. Doe je mee?

 

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *