Recept: 3x wereldgerechten zonder pakjes en zakjes

Print Friendly, PDF & Email

Tot een paar jaar geleden stond het hier wekelijks op tafel: de Knorr Wereldgerechten. We voegden er wat extra groente aan toe en zaten binnen no-time te smullen van de heerlijke maaltijden. Inmiddels is er een hoop veranderd in ons voedingspatroon, maar deze gerechten vinden we nog steeds lekker. Alleen maken we ze nu zelf!

Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes | eethetbeter.nl

Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes

De vaste lezers zullen de recepten inmiddels wel kennen omdat ze regelmatig de revue passeren. Voor de nieuwe bezoekers deel ik ze graag nog een keer: onze favoriete Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes! (klik op de afbeelding om naar het recept te gaan)

Indiase Kip Madras

Kip in een romige saus met appels, geserveerd met rijst en sperziebonen.

Kip Madras zonder Knorr Wereldgerechten | eethetbeter.nl

Mexicaanse Burrito’s

Een wrap met kruidige kipfilet, paprika en mais.

Zelfgemaakte burrito's zonder zooi | eethetbeter.nl

Zuid-Afrikaanse Bobotie

Een sappige ovenschotel met gehakt en vruchten, geserveerd met notenrijst.

Zuid-Afrikaanse Bobotie zelfgemaakt | eethetbeter.nl

Meer heerlijke, zelfgemaakte gerechten uit de wereldkeuken vind je hier.

Welk Wereldgerecht was (is) jouw favoriet?


Dit blog is geschreven in het kader van #30voeljefit. Tijdens “30 dagen voel je fit” nemen Suzanne, RenyLinda en ik je een maand lang mee in een bewustwordingsproces over een gezonde leefstijl. Geen uitgekauwde menu’s en oefeningen, maar wel vol inspiratie en recepten. Meer informatie lees je hier.

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *