Review: Lavera Refreshing Lime Body Wash

Print Friendly, PDF & Email

Lavera Refreshing Lime Body Wash: een vleugje zomer in de herfst. Soms word ik overvallen door het donker. Die gitzwarte lucht die me ’s avonds al vroeg komt opzoeken. De gure wind waait in mijn gezicht zodra ik de voordeur uit stap en de eerste bladeren beginnen te verkleuren.

Review Lavera Refreshing Lime Body Wash | Review op Eet het beter

Terug naar de zomer

Het is gewoon al oktober, het is herfst! Sjonge, ik was er nog niet aan toe om afscheid te nemen van de zomer. Gelukkig brengt Lavera Body Wash Refreshing Lime me nog een beetje terug in de tijd.

Lavera: goed en goedkoop

Na al mijn positieve reviews over Lavera hoef ik jullie niet meer te vertellen hoe enthousiast ik ben over dit merk. Biologisch, natuurlijk, dierproefvrij en zonder parabenen of andere rommel. En alsof het niet op kan, vind ik de prijzen ook nog eens heel fijn!

Ingredienten Refreshing Lime Body Wash | eethetbeter.nl

Review Lavera Refreshing Lime Body Wash

Lavera Refreshing Lime heeft een opvallend frisse geur. In tegenstelling tot de Lavender Secrets die ik eerder testte, is het weinig subtiel. Knallend de zomer in, zeg maar, en dat in de herfst 😉 De douchegel schuimt goed en mijn huid voelt na het douchen zacht aan. Het enige minpuntje is dat de geur niet zo lang blijft hangen.

Last van een herfstdipje? Ik kan jullie deze zomerse douchegel absoluut aanbevelen!

Lavera Body Wash Refreshing Lime is voor €5,35 te koop bij SoloBioMooi.nl in een tube van 200ml.

Lavera, we LOVE nature | eethetbeter.nl

Deze review is tot stand gekomen dankzij een gekregen product. Lees ook mijn disclaimer.

Related Posts