Eet jij wel eens een salade met rode kool als lunch?

Print Friendly, PDF & Email

Terwijl ik zelf nog even aan het uitpuffen ben na de eindsprint voor mijn examen Natuurvoedingsadviseur, is mijn lieve vriendin Annemarie bereid een lekker recept met jullie te delen. Eet jij wel eens een lekkere salade met rode kool als lunch?Recept lunchsalade rode kool amanprana balance delight | eethetbeter.nl

Genieten van rode kool

Rode kool, één van de seizoensgroente van januari, maar wat kan je er nog meer mee maken naast koken met appel en rozijntjes? Wat dacht je van een lekkere salade!

Zelf ben ik gek op salades en eet als het even kan elke dag een salade als lunch. Deze salade van rauwe rode kool is voor de salade liefhebber echt een aanrader! Als toevoeging gebruik ik in deze salade de fijne Balance Delight olie van Amanprana.

Amanprana Balance Delight Oil

Amanprana Balance Delight olie is een glutenvrije en biologische olie voor je omega balans die een beetje een nootachtige smaak heeft. De Okinawa Omega herstelt het omega-3,6-evenwicht en bevat van nature veel vitamine E en carotenen om de omega’s zo te beschermen. Als je dagelijks een theelepel neemt en daarnaast gezond eet, ben je super gezond bezig en heb je de optimale hoeveelheid vetten binnen in een goede verhouding. Mocht je deze olie niet in huis hebben kan je ook een notenolie gebruiken in de dressing.

Recept voor salade met rode kool

Lunchgerecht voor 1 persoon. De Amanprana Balance Delight Oil kan eventueel ook vervangen worden door walnootolie of extra vierge olijfolie.

Ingrediënten

 • 100 gram zeer fijn gesneden rode kool
 • 1 sjalotje
 • Halve komkommer
 • Feta in blokjes gesneden naar smaak
 • Handje gemengde noten fijn gesneden
 • 2 el extra vierge olijfolie
 • 1 tl Amanprana balance delight oil
 • 1 tl balsamico azijn
 • 1 tl mosterd
 • 1 tl honing

Bereiding

 1. Gooi nu alles in een kom en meng het goed met elkaar.
 2. Eet smakelijk!

Dit recept met review is mogelijk gemaakt door SoloBioMooi.nl.

Related Posts