Print Friendly, PDF & Email

Gistermorgen kwam mijn oudste zoon uit zijn bed, hij gaf me een knuffel en vroeg of er iets bijzonders was die dag. “Nee” antwoordde ik “het is een normale maandag”. Waarop hij aangaf dat hij het jammer vond, want hij had wel zin in een bijzondere dag. Gelukkig kwam zijn wens uit, want het werd zeker geen Blue Monday… Lees je mee over de bijzondere mail en fijne slowjuice avond?

Blue Monday | eethetbeter.nl

Bijzondere e-mail

Het was rond het middaguur toen ik een Facebookbericht van Marja op mijn telefoon binnen zag komen. “Heb jij je e-mail al bekeken? Ik ben geslaagd!”. Ongeduldig opende ik mijn mailbox. Na een eeuwigheid (zo voelde het) kwam de langverwachte mail van Civas binnen. Het onderwerp was “Uitslag examen CIVAS – geslaagd”. JOEPIEEE!!! Wat een ontzettend gaaf nieuws! Twee maanden geleden dacht ik het nooit te kunnen halen omdat mijn hersenen dienst weigerden en nu heb ik een 8 gehaald. Wat ben ik blij!

Het was verder een normale werkdag gisteren, maar het voelde alsof ik jarig was. Her en der kwamen felicitaties binnen en de glimlach was niet van mijn gezicht te krijgen. Fijn hoor!

Doorstomen

Tegen de klok van zes kwam ik thuis, waar meneer Eethetbeter het eten al klaar had. We aten broccoli met cordon bleu. Sinds kort stomen we de groente en daardoor heeft hij veel meer smaak. Bijkomend voordeel is dat er veel meer voedingsstoffen in blijven zitten en het stoomvocht gebruikt kan worden voor soep of saus.

Na het diner was er nog maar weinig tijd over, dus ik stoomde zelf nog even verder. Spullen bij elkaar zoeken, kleine man een slokje borstvoeding en doorrrr naar Yog@yoga voor de slowjuice demonstratie.

Linda van SuperJuicer | eethetbeter.nl

SuperJuicer

De stralende Linda van SuperJuicer vertelde vol passie over het maken van sappen met een slowjuicer. Ze deelde recepten en wetenswaardigheden en liet zien hoe makkelijk zo’n apparaat werkt. Ik heb al een tijdje een slowjuicer in huis, maar heb zeker wat bijgeleerd gisteravond. Het mooiste van alles was het enthousiasme van Linda! Ik hou er zo van om te zien hoe iemand zijn of haar hart volgt en dat gevoel deelt.

Over delen gesproken; deze jongedame plaatst sinds kort ook video’s op YouTube over de SuperJuicer en heeft er een boek over uitgebracht. Behalve slowjuice apparaten verkoopt ze ook de onderdelen en het informatieve kookboek via haar website. Het apparaat zelf is te koop in verschillende pakketten zodat je zelf kunt kiezen hoeveel accessoires een aanvulling zijn voor jou. Prettig om hiermee zelf grip te krijgen op het bedrag dat je uitgeeft.

SuperJuicer in actie | eethetbeter.nl

Het is dat ik er al eentje heb…

Het is dat ik al een slowjuicer heb, anders had ik er na deze avond vast een aangeschaft! Het langzame draaien van het apparaat zorgt dat de voedingsstoffen en enzymen behouden worden. Alleen de vezels blijven over, maar er zijn tal van pulprecepten om deze alsnog te gebruiken. Het schoonmaken van het apparaat kost slechts enkele minuten. Bovendien mogen de onderdelen op het koude programma in de vaatwasser. De SuperJuicer is verkrijgbaar vanaf €179,-

Geen Blue Monday voor mij

Vooraf had ik me ingesteld op een gewone maandag. Achteraf bleek zoonlief gelijk te hebben: het werd een bijzondere dag. Enerzijds omdat ik hoorde dat ik mezelf nu natuurvoedingsadviseur mag noemen (mag ik nog een keer: JOEEEPPPIIEEE!!!) en anderzijds omdat ik zo blij werd van Linda en haar SuperJuice-sapjes!

Vandaag geniet ik na en maak ik plannen voor de toekomst! Doorstomen naar een opgeruimd huis, wat fotoalbums maken en boeken lezen en dan op naar de volgende opleiding. Aanstaande zondag volg ik trouwens een workshop van Ralph Moorman. Je weet wel, die van de Hormoonfactor boeken. Ik ben benieuwd!

Hoe was jouw Blue Monday?

Lekker slowjuice sapje | eethetbeter.nlLekker slowjuice sapje | eethetbeter.nl

Dit groene sapje is gemaakt van 1 komkommer, 1 appel, 1 stengel bleekselderij en 100 gram spinazie. Het was licht zoetig en erg lekker!

Proost slowjuicer sapje | eethetbeter.nl

Ik proost op jullie gezondheid!


 

De workshop / demonstratie is mogelijk gemaakt door SuperJuicer. Het behalen van mijn opleiding dank ik aan de schop onder mijn kont van meneer Eethetbeter en de tip om te leren leren van collega Vera. Quote is afkomstig van Simple Thoughts.

Related Posts