Smeren met ZoiY producten tegen mijn Rosacea

Print Friendly, PDF & Email

Het is alweer even geleden, maar tijdens de bloggerborrel van Solobiomooi maakte ik kennis met ZoiY Herbal Cosmetic. Tijdens deze borrel waren ook de makers van ZoiY aanwezig en vol passie vertelden zij over hun producten.

“ZoiY is leven, plezier en liefde voor natuur om ons heen. ZoiY is geïnspireerd door vrouwelijke kracht, traditionele kruidkunde en natuurlijke schoonheid.”

Review ZoiY huidverzorging | eethetbeter.nl

Het merk ZoiY is nog een vrij nieuw natuurlijk cosmetica merk dat in het voorjaar van 2015 haar eerste producten op de markt heeft geïntroduceerd. De ingrediënten van ZoiY’s hebben voor meer dan 98% een natuurlijke oorsprong en zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten. De producten van ZoiY’s producten zijn onder andere vrij van minerale oliën, parabenen, siliconen, PEG, soja- en palm(pit)oliën.

Lupine

Één van deze ingrediënten is lupine. Lupine is het plantje dat op het potje staat afgebeeld en zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd blijft. Ook zorgt het dat het collageen in de huid behouden blijft. Collageen is het eiwit dat er voor zorgt dat de huid elastisch blijft. Met de jaren breekt collageen af, waardoor er rimpeltjes ontstaan. Lupine gaat hierom de huidveroudering tegen. Naast lupine, parfum en de olijf emulgator bevatten de producten van Zoiy. amandelolie, shea butter, olijfolie, avocado olie, wilde rozen olie, abrikozenpitolie, druivenpitolie en vitamine E.

ZoiY. pure herbal cosmetics

De verpakking heeft een vriendelijke en uitnodigende uitstraling. Zodra je de producten uit de verpakking haalt voelen deze echt heerlijk aan. Dit komt door de soft touch afwerking waardoor het zacht aanvoelt. De afwerking met een houten deksel maken het een plaatje om naar te kijken.

De producten waar ik vandaag wat meer over ga vertellen zijn:

  • ZoiY Cleansing Lotion 200ml €18,95
  • ZoiY Day Cream 50ml €28,95
  • ZoiY Night Cream 50ml €29,95

ZoiY cleansing lotion

De cleansing lotion zit ik een handige pompflacon. Met een wattenschijfje en één pompje lotion verwijder ik makkelijk mijn oog make-up zonder dat het mijn ogen irriteert. Om mijn huid goed te reinigen gebruik ik nog een wattenschijfje met één pompje lotion voor de rest van mijn gezicht. De lotion voelt prettig zacht aan en irriteert ook hier niet. Na het reinigen van mijn gezicht voelt deze heel zacht en schoon aan. De geur van de lotion is een bloemige geur die heel subtiel is en zeker niet overheerst.

ZoiY dag- en nachtcrème

De dag-en nachtcrème hebben, net zo als de cleansing lotion, een heerlijke subtiele geur. Beide crèmes zijn romig qua substantie al is de nachtcrème net wat dikker. Beide crèmes smeren makkelijk uit en trekken snel in. De dagcrème gebruik ik vlak voordat ik mijn make-up op doe en dit geeft geen problemen met het aanbrengen van mijn make-up. De nachtcrème breng ik op vlak voordat ik naar bed ga en zodra mijn hoofd het kussen raakt is deze al ingetrokken.

ZoiY nachtcreme review eethetbeterZoiY. Pure ervaring | eethetbeter.nl

Smeren met ZoiY producten tegen mijn Rosacea

Wat ik jullie nog niet heb vertelt is dat ik waarschijnlijk Rosacea heb. Hier kwam ik ongeveer achter op het moment dat ik de producten van ZoiY begon te gebruiken. De combinatie van mijn voeding aanpassen en het gebruik van ZoiY hebben er voor gezorgd dat ik de Rosacea onder controle heb. Kijk zelf maar!

ZoiY tegen rosacea | eethetbeter.nl

Jullie zullen begrijpen dat ik erg enthousiast ben over de producten van ZoiY! Zeer geschikt voor de gevoelige huid en heeft mij een rustige en ontspannen huid gegeven. Wie wil dit nou niet?

De producten van ZoiY Herbal Cosmetic zijn verkrijgbaar bij SoloBioMooi. Klik hier om naar de productpagina te gaan.

Smeren met ZoiY producten tegen mijn Rosacea | eethetbeter.nl

Deze review is geschreven door Annemarie en mogelijk gemaakt door de producten van SoloBioMooi.nl.

Related Posts