Print Friendly, PDF & Email

Eerder deze week plaatste ik het recept voor met ei gevulde broodjes naar aanleiding van het idee van Martine. Haar foodblog is ontstaan omdat zij zichzelf doelen stelde, die ze binnen een bepaalde periode uit wilde laten komen. Ik vond dat zo’n leuk idee dat ik ook besloot om mijn bucket list voor 2017 online te plaatsen!

mijn bucket list voor 2017 | eethetbeter.nl

Dromen mag

Doorgaans ben ik vrij snel tevreden met de dingen die op mijn pad komen. Een paar zonnestralen, het geschater van mijn kinderen, de geur van het bos, mijn geliefden om me heen en lekker & gezond eten maken mij een heel gelukkig mens. Toch vind ik het goed om de lat soms wat hoger te leggen. Om van dromen plannen te maken. Mijn eerste stap voor 2017 is om de dingen die ik heel graag een keer mee wil maken op papier te zetten. En aangezien ik al zoveel met jullie deel, kan ik mijn bucket list ook wel online plaatsen. Misschien hebben jullie zelfs wel connecties die mij kunnen helpen met het realiseren van mijn dromen!

Een bucketlist (letterlijk: emmerlijst) of loodjeslijst is een lijst met dingen die iemand nog gedaan wil hebben voordat hij sterft. Het woord komt misschien van kick the bucket, wat overeenkomt met de pijp uitgaan. Terminaal zieke mensen stellen soms nog een bucketlist op. Ook mensen die gezond zijn en variatie in hun leven willen hebben (om bijvoorbeeld uit de dagelijkse sleur te raken) stellen een bucketlist op. (bron)

Mijn bucket list voor 2017

  1. Avond koken in een restaurant
  2. Naar een (yoga) retreat
  3. Tien kilometer aan een stuk hardlopen
  4. Mooi en lekker desembrood leren bakken
  5. Een presentatie geven voor een groep mensen
  6. Op een “food trip” met workshops, proeverijen en een luxe verblijf
  7. Rijden in een Tesla
  8. Tien boeken lezen
  9. Sporten onder begeleiding van een personal trainer
  10. Een boek uitbrengen

Tien doelen in tien maanden

Het jaar 2018 is nog ongeveer tien maanden van vandaag verwijderd. Dat geeft me de kans om iedere maand één doel uit te voeren. Gelukkig heb ik in de afgelopen twee maanden ook niet stil gezeten. Ik zal jullie regelmatig in persoonlijke updates op de hoogte stellen van het realiseren van mijn plannen. Als jullie dat tenminste leuk vinden! En mocht je iemand in je netwerk hebben die mij kan helpen: graag!

Mijn bucket list voor 2017 | eethetbeter.nl

Van bucket list naar bakhetlijst

De stap van bucket list naar bakhetlijst is natuurlijk snel gemaakt. Ik zal binnenkort ook een lijst opstellen van gerechten die ik ooit eens wil maken! Behalve het mooie en lekkere desembrood, zal daar ook het gebruik van een bakring en een smakelijke spiraaltaart op komen te staan.

Ik ben zo iemand die altijd vol met plannen zit. Heb jij ook zo’n lijst in je hoofd met dingen die je ooit nog wilt doen?

Meer lezen over mijn (blog)plannen voor 2017? Klik dan hier. Dit artikel is niet gesponsord. Afbeeldingen zijn afkomstig van Internet (White Ibiza en Tesla)

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *