10 gezonde paasrecepten voor kinderen

Print Friendly, PDF & Email

We klagen best wel eens met zijn allen over hoe vroeg de paaseieren en pepernoten in de winkels liggen en hoeveel suikers we onnodig binnen krijgen als we de verleiding niet kunnen weerstaan… Maar toch, ik vind het ook wel heel leuk om de boel gezellig te maken voor zo’n feest. En eerlijk is eerlijk, met kinderen is alles leuker! Nou ja, alles? Daar kom ik op een later moment nog wel eens op terug, haha! Vandaag deel ik 10 gezonde paasrecepten voor kinderen met jullie!

10 gezonde paasrecepten voor kinderen | eethetbeter.nl

10 gezonde paasrecepten voor kinderen

Oh lieve mensen, ik kan zo blij worden van Pinterest! Er staan zulke leuke, lekkere en handige ideeën op. Volg jij mij al op Pinterest? Je vindt mijn account hier. Onderstaande recepten voor Pasen zijn afkomstig van dit sociale medium. Klik op de foto om naar het recept te gaan.

Vogelnestjes van kokosmakronen

Zien deze “Coconut Macaroon Nests” van InspiredByCharm er niet geweldig uit? Gebruik voor een gezonde optie dit recept voor Paleo Kokosmakronen.

Pasen - gezonde vogelnestjes | eethetbeter.nl

Eieren verven op een natuurlijke manier

In plaats van chemische kleurstoffen biedt Moeder Natuur ook prachtige mogelijkheden om eieren een leuk kleurtje te geven. Kijk maar eens naar deze tips van Babble.com!

Eieren verven op een natuurlijke manier | eethetbeter.nl

Fruit bij de paasbrunch

Het hoeft heus niet allemaal ingewikkeld of duur te zijn. Wat vind je van dit fruit met een heerlijke dipsaus van Living Locurto? Al kan je de saus wat mij betreft weg laten hoor 🙂

Leuk fruit voor de paasbrunch | eethetbeter.nl

Pakjes drinken

Als je buiten gaat zitten met de paasbrunch zijn pakjes drinken echt een uitkomst. Kies dan wel voor een variant zonder toegevoegde suikers, zoals Appelsientje Puur Sap of Cawston Press. Ik vind deze versierde pakjes drinken van Teachers Pay Teachers ook echt leuk!

Pakjes drinken voor Pasen | eethetbeter.nl

Angry birds van eieren

Mijn boys zouden echt reuze blij worden van deze stoere Angry birds eieren van threeloudkids.com!

Angry birds eieren voor pasen | eethetbeter.nl

Konijntje broodjes

Vormpjes voor muffins of cupcakes lenen zich ook uitstekend om broodjes mee te bakken. Je kunt het zelfs met een cupcake-vorm en aluminiumfolie proberen. Je ziet hier hoe dat werkt.

Zelf brood bakken voor Pasen | eethetbeter.nl

Gevallen kuikentje

Deze omgevallen kuikentjes van hungryhappenings.com maken me ook zo blij!

Omgevallen kuikentjes van ei | eethetbeter.nl

Gebakken paashaas-ei

Een kinderhand is snel gevuld! Zelfs met Pasen! Wat vind je van deze paashazen van Kidspot Kitchen?

Paashazen van spiegelei | eethetbeter.nl

Pizza als ontbijt

Ook kijk deze fruitpizza van persnicketyplates.com nou eens! Lijkt me heel leuk om te maken en op te eten. Gebruik voor een gezonde variant dit havermout ontbijtpizzarecept van MindYourFeed.

Ontbijtpizza voor Pasen | eethetbeter.nl

Fruitspiesjes

Last but not least nog meer fruit tijdens het paasontbijt. Deze spiesjes van AmeesSavoryDish.com zullen menig kind blij maken!Fruit spiesjes voor kinderen | eethetbeter.nl

Tot zover de heerlijke gezonde paasrecepten voor kinderen! Heb jij nog een leuk recept dat je graag wilt delen? Laat het me hieronder zien in de reacties!

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *