Boekrecensie: “Geluk zit niet in een sixpack”

Print Friendly, PDF & Email

Een mooi lijf, een top carrière of een heerlijke vent. Waar word jij écht gelukkig van?

Onlangs was Karin bij een boekpresentatie met de titel: “Geluk zit niet in een sixpack in Hilversum. Irma van de Pol, een voormalig bodybuildster presenteerde haar eerste boek. De avond werd georganiseerd door Spl!nt media B.V.

Irma van de Pol | eethetbeter.nl

Boekrecensie: “Geluk zit niet in een sixpack”

Door Karin Keijzer.

Ik vond het geweldig om hierbij aanwezig te zijn. Wat een power straalde deze vrouw uit. En ze overhandigde haar eerste boek aan Inge de Bruin, Olympisch zwemkampioene en daarbij Powervrouw nummer 2. Als voormalig wedstrijdzwemster vond ik dat natuurlijk extra leuk om bij aanwezig te zijn. Ik vond het boek bijzonder indrukwekkend en heb met veel respect haar biografie gelezen. Ongelooflijk wat je allemaal mee kunt maken. Het boek leest lekker makkelijk weg en ik heb het in 1 adem uitgelezen!

boekrecensie irma van de pol | eethetbeter.nl

Waar gaat het boek over?

In dit boek vertelt Irma heel intens haar levensverhaal: de wereld van drugs, sex, haar loopbaan als bodybuildster, model, enzovoort. Het is een leven van vallen en opstaan. Altijd gaan voor het onmogelijke en haar lichaam uitputten tot het uiterste. Ze hongerde haar lichaam uit om er perfect uit te zien voor het kampioenschap bodybuilden in de bikiniklasse, trotseerde de Mont Blanc en de Kilimanjaro zonder een goede voorbereiding. Totdat ze haar vierde auto ongeluk binnen een jaar krijgt door uitputting van haar lichaam en op haar 28ste totaal opgebrand is.

Hierdoor komt Irma tot de conclusie dat ze geen sixpack hoeft te hebben om zich gelukkig te voelen. Ze gooide het roer om en is op zoek gegaan naar wat haar echt gelukkig maakte. Dit is een geleidelijk proces geweest. Uiteindelijk heeft ze haar eigen sportschool “No excuses” in Hilversum opgericht samen met haar compagnon Remco. Daar werkt ze nu nog steeds als coach (personal) trainer en diëtiste.

Inge de Bruin | eethetbeter.nl

Love your lijf challenge

Ook is door haar levenservaring Loveyourlijf voor vrouwen ontstaan. Irma doet dit samen met Ingrid den Ouden.
Het gaat hierbij niet om afvallen en diëten, maar meer over alle aspecten die tot geluk leiden. Voeding, beweging, gezonde relaties, zingeving, leuk werk, een positief zelfbeeld, enz. Dit allemaal samen moet in balans zijn. We strijden vaak tegen ons lichaam in plaats van ons lijf te zien als een bondgenoot waar we lief voor moeten zijn.

Je hebt dus echt geen sixpack of super carrière nodig om een Powervrouw te zijn. Achter elke vrouw schuilt immers een Powervrouw!

Ben je nieuwsgierig geworden neem dan eens een kijkje op www.loveyourlijf.nl en doe mee met de Love your lijf challenge. Deze duurt 10 dagen en start op 15 mei! Je kunt je nog opgeven en de deelname is gratis.

Karin Keijzer
Super Food Woman

“Geluk zit niet in een sixpack” is voor €15,00 te koop via Bol.com.

boekrecensie irma van de pol | eethetbeter.nl

Dit artikel bevat een gekregen product en een partnerlink. Lees ook mijn disclaimer.

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *