Print Friendly, PDF & Email

We zijn alweer twee maanden verder sinds mijn laatste persoonlijke blog, dus tijd voor een update! In “wat je aandacht geeft groeit” schrijf ik over mijn dromen, plannen en ontwikkelingen aan de hand van de bucketlist die ik aan het begin van dit jaar opschreef. Zal ik maar van start gaan?

Even opfrissen

Begin dit jaar deelde ik mijn goede voornemens met jullie en later plaatste ik ook mijn bucketlist online. In april plaatste ik een eerste update. Deze vind je hier. Van de maar liefst 17 punten op mijn lijst, kon ik er al vier afstrepen.

Wat niet op mijn lijstje stond, was het doen van een fotoshoot voor Eethetbeter. Gelukkig zijn gebaande paden er ook om af en toe eens vanaf te wijken. Dennis van Overbeeke maakte bovenstaande foto van mij. Aankomende week zal ik er nog meer delen en de oplettende lezer heeft nog een aantal nieuwe kiekjes voorbij zien komen op deze website en social media. Ik ben er zo trots op en blij mee!

She believed she could.

So she did.

We mogen weer wat afstrepen!

Als ik terugkijk op de afgelopen twee maanden waren de fotoshoot en mijn yoga en detox retreat absolute hoogtepunten! Toch kon ik meer puntjes van mijn bucketlist afstrepen 🙂

✔ Naar een (yoga) retreat

Ik prijs mezelf enorm rijk omdat ik me drie dagen heb kunnen wentelen in weelde bij Banyan Centre tijdens de Detox en Yoga retreat. Volledig opgeladen en opgeruimd kwam ik weer thuis. Als ik mijn ogen sluit kan ik nog steeds het gevoel dat ik daar had oproepen. Het was geweldig! Mijn verslag lees je hier.

✔ Tien kilometer aan een stuk hardlopen

Op 27 april mocht ik dit punt van mijn bucketlist afstrepen. Ik rende moeiteloos 10 km in vijf kwartier. Niet zo snel, maar ik deed het mooi wel! Zo trots als een pauw maakte ik onderstaande – niet zo heel charmante – foto. Onzinnig detail: na 27 april ben ik pas één keer wezen rennen. Ik heb me daarna namelijk meer op personal training, krachttraining, skaten en yoga gericht.

✔ Iedere maand een thema en iedere week een nieuwsbrief

Jaaah, het is eindelijk gelukt om de update van mijn blogs en recepten eenmaal per week te verzenden! Als je je aanmeld ontvang je iedere vrijdagochtend een mail met het laatste nieuws van mij. Superleuk natuurlijk om niks te hoeven missen én om niet teveel mail te ontvangen.

De themamaanden verlopen ook goed. Dit is het schema:

Hebben jullie leuke ideeën voor toekomstige thema’s? Jullie input is heel welkom! Stuur me gerust een mail of laat het weten in de reacties.

Blijf op de hoogte!

Iedere vrijdag de lekkerste gezonde recepten en leukste tips voor het hele gezin in jouw mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Geslaagd-bericht

Voornaam

Achternaam

E-mail

Abonneer

Al een mooi resultaat

Deze punten van mijn bucketlist kon ik al eerder wegstrepen. Wil je er meer over weten, kijk dan even hier.

✔ Doelgroep: gezinnen!

✔ Een presentatie geven voor een groep mensen

✔ Sporten onder begeleiding van een personal trainer

✔ Meer genieten!

We dromen verder…

Er staan ook nog een aantal punten open waar ik van droom of wat ik graag mee wil maken. Gelukkig zit er bij de meeste dingen wel beweging in. Je leest ze hieronder. Ben of ken jij iemand die me erbij kan helpen? Bijvoorbeeld omdat je een restaurant hebt of workshops brood bakken organiseert? Ik hoor graag van je!

✗ Geld verdienen met mijn blog

✗ Tien boeken lezen

✗ Recepten die meer dan “gewoon lekker” zijn

✗ Ebook uitgeven met gezonde traktaties

✗ Opleiding orthomoleculaire voeding voor kinderen afronden

✗ Meer koken met kinderen

✗ Avond koken in een restaurant

✗ Mooi en lekker desembrood leren bakken

✗ Op een “food trip” met workshops, proeverijen en een luxe verblijf

✗ Rijden in een Tesla

Zoals jullie tussen de regels door misschien wel hebben kunnen lezen, ben ik heel tevreden over de afgelopen maanden. Ik heb genoten van de kinderen, mijn omgeving, het mooie weer, de fotoshoot en de retreat. Wat was jouw hoogtepunt van de afgelopen tijd? Laat het me weten in de reacties!

Eervolle vermelding: de jurkjes op de foto’s zijn afkomstig van Love, Peace & Joy. Zijn ze niet geweldig?

Lees ook mijn disclaimer.

Related Posts