Ebook “25 traktaties gemaakt van fruit” met 50% korting

Print Friendly, PDF & Email Hier in Ede zijn de scholen afgelopen week weer gestart. Dat geeft best een dubbel gevoel weet je dat?! De “back to school”-acties schieten als paddenstoelen uit de grond en weet je wat? Aangezien ik heel recent een ebook met gezonde traktaties lanceerde kan ik eindelijk meedoen! Vandaag dus een blog over “25 traktaties gemaakt van fruit” met een geweldige kortingscode.

Dubbel gevoel

Mijn oudste twee zonen hadden zes weken zomervakantie. Dat was een heerlijke periode met minder haast om het spul op tijd aangekleed en gevoederd de deur uit te krijgen. Even geen sportclubjes, minder georganiseerde speelafspraakjes, nauwelijks lunchtrommels vullen en geen gezonde traktaties bedenken. Zo tegen het einde van de vakantie lukte het de boys zelfs een beetje om uit te slapen. Toch heb ik weer behoefte aan een beetje ritme. Het is ook wel fijn dat Tygo en Ravi weer naar school gaan.

Gezonde traktaties bedenken

Ik noemde net de “gezonde traktaties” al even. Ik vind het namelijk heel belangrijk dat kinderen leren dat gezond uitstekend hand in hand kan gaan met leuk & lekker. Het lijkt er namelijk vaak op dat feestjes synoniem zijn voor ongezonde hapjes. Dat willen we onze kinderen toch niet leren? Met dat uitgangspunt heb ik jarenlang traktaties verzameld op het internet. Als één van mijn kindjes bijna jarig was, liet ik ze kiezen (al werd het meestal de komkommerkrokodil, haha).

 

Aangezien ik ook heel graag andere ouders wil inspireren om hun oogappeltjes met een gezonde snack voor de dag te laten komen op hun verjaardag, heb ik 25 traktaties van fruit gebundeld in één ebook.

Inschrijven op de nieuwsbrief

Speciaal voor mijn nieuwsbrief abonnees liet ik een apart ebook maken. Hier staan slechts enkele traktaties van fruit in, inclusief een kortingscode voor het ‘gewone’ ebook. Nieuwsgierig? Word abonnee en je ontvangt een downloadlink.

Blijf op de hoogte!

Iedere vrijdag de lekkerste gezonde recepten en leukste tips voor het hele gezin in jouw mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Geslaagd-bericht

Voornaam

Achternaam

E-mail

Abonneer

Tip: check jouw spambox voor de bevestigingsmail!

Ebook met gezonde traktaties bestellen met korting

Weet je waarom ik jullie zo graag een speciale korting geef?

  • Omdat de kinderen weer naar school gaan
  • Omdat ik onwijs fan ben van jullie
  • Omdat de vakantiekilo’s er vanaf moeten
  • Omdat ik zo graag wil overbrengen dat gezond, leuk & lekker goed combineren
  • Omdat de zon schijnt
  • Of omdat het regent
  • Omdat het (bijna) september is

Of wat voor reden dan ook: ik wil jou graag 50% korting geven op “25 gezonde traktaties gemaakt van fruit”! Bestel het boek dan wel voor maandag 4 september 2017 en gebruik actiecode ‘back2school’ om de speciale korting te verzilveren.

Bestel nu!

Ebook “25 traktaties gemaakt van fruit” met 50% korting

Lees je dit artikel pas na 3 september? Wees niet getreurd, je kunt ebook “25 traktaties gemaakt van fruit” natuurlijk gewoon bestellen voor de normale prijs van slechts €9,95. Zeg nou zelf, dat is toch een uitstekende investering in de gezondheid van jouw kinderen en hun klasgenoten?

Specificaties:
Titel: 25 Traktaties gemaakt van fruit
Naam auteur: Annemieke Statz
Genre: eten & drinken
Aantal pagina’s: 31
Uitvoering: ebook (pdf)
Prijs: €9,95

Klik hier om naar de webshop te gaan.

Weet je dat je hier nog meer gezonde traktaties vind? Bekijk ook eens deze artikelen:

Related Posts