Ik ben jarig dus ik trakteer! (fictief dan)

Print Friendly, PDF & Email

Hieperdepiep hoera voor mij vandaag! Ik mag vandaag al 38 kaarsjes uitblazen op mijn suikervrije verjaardagstaart. Nou ja, dat moet ik wellicht even nuanceren… Dat volgt later in dit blog, evenals 10 recepten voor taart zonder suiker!

10 recepten voor taart zonder suiker | eethetbeter.nl

Stil online

Wie mij volgt op Instagram Stories is wellicht iets opgevallen. Bijvoorbeeld dat er minder online komt omdat ik een beetje geleefd word door mijn agenda. En dat mijn vriend, meneer Eethetbeter, in het gips zit en daardoor beperkt is in zijn bewegingen. Beide zorgen ervoor dat ik niet zo fanatiek ben als anders met koken en fotograferen. Voor nu dus even het gemak van de receptenoverzichten en gekochte hapjes op mijn verjaardagsfeest. Geen straf hoor, want ik vind het superleuk om jullie opnieuw te laten genieten van al die lekkere en mooie baksels uit het verleden.

Ik ben jarig dus ik trakteer!

Er stond voor vandaag een overzicht met 10 recepten voor suikervrije koekjes gepland, maar ik besloot op het laatste moment om dit blog online te zetten. Waarom? Omdat ik besef dat ik dit jaar kies voor een kant-en-klaar-verjaardagsfeestje en het toch kriebelt om zelf aan de bak te gaan. Helaas kan ik jullie alleen fictieve taart aanbieden… of een flinke korting op het traktatieboekje natuurlijk! Met kortingscode “annemieke38” krijg je “25 traktaties gemaakt van fruit” voor slechts 38% van de normale prijs 😀 De actie geldt alleen dit weekend, dus snel bestellen.

10 recepten voor taart zonder suiker

Deze 10 taarten zonder geraffineerde suiker zijn eerder verschenen op eethetbeter.nl. Klik op de afbeelding om naar het recept te gaan.

Suikervrije appeltaart

Recept voor mini-appeltaart | eethetbeter.nlRecept voor appelkruimeltaart van speltmeel | eethetbeter.nl

Taart met chocolade

Recept voor vegan chocoladetaart | eethetbeter.nlSuikervrij chocoladetaart zonder gluten | eethetbeter.nlRecept voor Bounty taart | eethetbeter.nl

Lactosevrije taart zonder geraffineerde suikersBosvruchtentaart | eethetbeter.nl

Recept kwarktaart zonder zuivel | eethetbeter.nl

En nog meer taart!

Recept voor wortel-dadeltaart | eethetbeter.nlMonchoutaart met zomerfruit uit de diepvries | eethetbeter.nlmini-Speculaastaart met amandelen recept | eethetbeter.nl

Het is me een heel overzicht geworden zo hè? Ik hoop dat jullie er wat inspiratie uitgehaald hebben! Mijn alltime favorite is trouwens hazelnootschuimgebak. Hiervan staat het recept ook op mijn blog. Mijn visite zweert bij homemade kwarktaart van mijn vriend, deze zit wel boordevol suiker. Vergeet het ebook met gezonde traktaties niet te bestellen.

Related Posts