Print Friendly, PDF & Email

Aan het begin van een nieuw jaar een update over mijn bucketlist van 2017, maar natuurlijk niet voordat ik jullie een geweldig gelukkig en gezond 2018 heb gewenst! Vandaag vertel ik jullie hoe het is verlopen met mijn doelen in 2017 in “wat je aandacht geeft groeit #4”.

Wat je aandacht geeft groeit 4 | eethetbeter.nl

Dromen mag

Aan het begin van 2017 zette ik mijn plannen op een rijtje als een mooie stok achter de deur om mijn dromen na te jagen. Het had effect, want door het met jullie te delen deed ik extra mijn best om een en ander te realiseren. Het gekke is dat de meeste dingen als vanzelf op mijn pad kwamen, zoals die geweldige foodtrip met Parrano naar Toscane. Ik hoor ook wel eens van dit soort wonderlijke verhalen van mensen die een mood board opstellen. Misschien is dat een idee voor mij voor 2018…

Supertrots

Zijn we soms allemaal wel eens geneigd te kijken naar wat er béter kan? Naar de dingen die we net niet gered hebben? Vandaag doe ik het eens andersom, ik laat jullie eerst zien welke geweldige punten van mijn bucketlist ik af kon strepen:

 1. Naar een (yoga) retreat
 2. Tien kilometer aan een stuk hardlopen
 3. Iedere maand een thema en iedere week een nieuwsbrief
 4. Een presentatie geven voor een groep mensen
 5. Sporten onder begeleiding van een personal trainer
 6. Doelgroep: gezinnen!
 7. Tien boeken lezen
 8. Recepten die meer dan “gewoon lekker” zijn
 9. Ebook uitgeven met gezonde traktaties
 10. Meer koken met kinderen
 11. Op een “food trip” met workshops, proeverijen en een luxe verblijf
 12. Meer genieten!

Ben je nieuwsgierig naar welke boeken ik las of het boek dat ik schreef (of één van de andere punten natuurlijk) dan kan je mijn verslagen + foto’s hier zien:

Open eindjes

Mijn mijn update van september stonden er nog vijf punten open. Zal ik je vertellen hoe die zijn verlopen?

Geld verdienen met mijn blog

Het goede nieuws is dat ik in het vierde kwartaal van 2017 eindelijk geen verlies heb gemaakt met Eet het beter als bedrijf. Van “echt” geld verdienen is nog geen sprake. Toch blijf ik dromen en hoop ik in 2018 als fulltime foodblogger aan de slag te kunnen!

Opleiding orthomoleculaire voeding voor kinderen afronden

Ik moet tot mijn spijt bekennen dat ik niet verder ben gekomen dan het eerste hoofdstuk. In 2018 een nieuwe poging!

Avond koken in een restaurant

In november mocht ik maar liefst een hele dag meedraaien in de keuken van Het Oude Politiebureau, een geweldig restaurant in het centrum van Ede (Gelderland). Ik heb van achter de schermen mogen ontdekken hoe lekker de gerechten zijn en hoe hard er wordt gewerkt om het de gasten volledig naar hun zin te maken. De werksfeer was erg goed en ik had een heerlijke dag. Bedankt Edwin van van Oever van “HOP”!

bucketlist 2017 | eethetbeter.nl

Mooi en lekker desembrood leren bakken

Na al mijn mislukte pogingen met het bakken van brood werd het tijd voor een workshop. Daar bleek al snel dat mijn “grote-passen-snel-thuis-principe” geen succesvolle methode is. Er komt zoveel kijken bij het bakken van een geslaagd brood, van temperatuur tot kneedtechniek en duur van het rijzen. Aan het einde van de gezellige avond bij Edwin Klaasen stapte ik met drie heerlijke warme broden, een boek en een flinke dosis inspiratie om het thuis te proberen weer in de auto.

Brood leren bakken | eethetbeter.nl

Rijden in een Tesla

Via via is het gelukt, later deze maand stap ik in een Tesla!!! Hou mijn Instagram Stories in de gaten voor een foto- of videoverslag.

Mijn plannen voor 2018

Ik weet nog niet of ik voor 2018 een soortgelijke bucketlist op ga stellen. Mijn belangrijkste plan is in ieder geval om te blijven genieten van wat ik doe en te groeien met mijn blog. Hopelijk kan ik jou mee blijven nemen op mijn reis!

Nu ik zie wat ik afgelopen jaar heb gedaan en bereikt ben ik zo ongelofelijk dankbaar en blij!!! Waar vervult jou met vreugde als je terugkijkt op 2017?

Op de afbeelding bovenaan dit blog zie je mijn negen meest leuk gevonden afbeeldingen op Instagram. 

 

Related Posts