Weekmenu #5: koolhydraatarme recepten

Print Friendly, PDF & Email

Superleuk hoe enthousiast jullie hebben gereageerd op mijn vraag op Facebook of jullie interesse zouden hebben in een nieuw weekmenu! Het is inmiddels al even geleden dat ik er voor het laatst eentje plaatste. Vandaag dus weer een nieuwe online: weekmenu #5: koolhydraatarme recepten!

Weekmenu koolhydraatarme recepten | eethetbeter.nl

Weekmenu #5: koolhydraatarme recepten

In onderstaande tabel vinden jullie een suggestie voor een weekmenu met grotendeels koolhydraatarme gerechten. De recepten zijn afkomstig van onder andere The Lemon Kitchen en Blij Suikervrij.

[table id=7 /]

Meer koolhydraatarme recepten vind je onder dit kopje op mijn website. Andere weekmenu’s staan hier. Vind je de inhoud van dit bericht lekker en handig? Bewaar het artikel dan gerust op Pinterest of deel het met bekenden. Vind ik leuk!