De vijf best bekeken recepten op eethetbeter.nl

Print Friendly, PDF & Email

Ter voorbereiding op mijn bloggerspensioen (of zou het een sabbatical zijn?) ben ik van plan terug te kijken op de mooiste en beste momenten van Eet het beter. Met een lach en een traan neem ik mijn website en statistieken onder de loep en neem ik jou mee op de route langs mijn hoogtepunten. Ga je mee? Vandaag de vijf best bekeken recepten op eethetbeter.nl!

De vijf best bekeken recepten op eethetbeter.nl | eethetbeter.nl

De vijf best bekeken recepten op eethetbeter.nl

Voeding is mijn passie, mensen zijn mijn liefde en van cijfers en statistieken hou ik echt. Mijn “gewone” baan heeft ook te maken met mensen en data analyse. Het is voor mij dus dagelijkse kost om me te verdiepen in cijfertjes. Deze keer duik ik via Google Analytics in de bezoekerscijfers van mijn blog.

Overigens is het wel grappig om te vertellen dat receptoverzichten, de zogenaamde “10x” het beste worden gelezen, gevolgd door recepten en DIY. Persoonlijke artikelen worden heel veel bekeken als ze nieuw zijn, maar daarna nog maar zelden. Dat geldt ook voor veel reviews.

Hier volgen de best bekeken recepten gedurende de looptijd van www.eethetbeter.nl!

1. Babytaart

Een gezond taartje wat ik in vijf minuten in elkaar draaide voor een kennis wiens dochter 1 jaar werd bleek de absolute hit! Kijk hier voor de taart voor baby’s eerste verjaardag. Meer recepten voor babyvoeding en -taart vind je via deze link.

Recept taart baby 1 jaar | eethetbeter.nl

2. Koolhydraatarme oopsies

Ook dit recept was een “cadeautje”: een kennis gaf me haar recept voor glutenvrije broodjes en ze bleken “toevallig” ook nog eens koolhydraatarm. Vooral meneer Eethetbeter is fan van deze kleine omeletjes. De oopsies op de foto zijn dan ook gemaakt door mijn lief.

Koolhydraatarme oopsie met zalm | eethetbeter.nl

3. Shoarmakruiden

Oei, ik durf haast niet toe te geven dat wij afgelopen vrijdag kant-en-klare shoarma hebben gekocht en gegeten. Mijn zin en energie om te koken zijn nog lang niet zoals ze zouden moeten zijn. Voor de liefhebbers hierbij het recept voor shoarmakruiden!

Homemade shoarma | eethetbeter.nl

4. Mexicaanse kruidenmix

Tegenwoordig hebben wij altijd een potje Mexicaanse kruidenmix in de kast staan. Ook zo lekker voor in een omelet, als we wraps vullen, op de nacho’s, in de chili en ga zo maar door. Ik ben gek op de Mexicaanse keuken!

5. Brood dat binnen 1 uur klaar is

Het is jammer dat ik dit snelle brood niet meer kan eten nu ik (weet dat ik) lactose intolerant ben. Alhoewel het schijnbaar ook met plantaardige melk of yoghurt gemaakt kan worden. Via de reacties tipte iemand om dit brood lekker te kruiden, bijvoorbeeld met rozemarijn en zeezout, en het dan in aluminiumfolie op de barbecue te bakken. Dat is inderdaad een aanrader!

recept voor "sodabrood" een snel broodje van yoghurt en baksoda | eethetbeter.nl

De nummer 6 tot en met 10 zijn als volgt:

6. Komkommertraktatie

7. Recept voor kip pilav

8. Recept voor snelle waldorfsalade

9. Recept voor kaasfondue zonder alcohol

10. Recept voor suikervrij brood uit de broodbakmachine

Ik vind het bijzonder om terug te zien dat de top 10 recepten heel anders zijn dan mijn persoonlijke favorieten. En ik schaam me zelfs een beetje voor sommige foto’s. Ik ben blij dat ik me enorm heb kunnen ontwikkelen op dat vlak in de afgelopen jaren!

Heb jij een favoriet recept op eethetbeter.nl?

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *