Print Friendly, PDF & Email

Sorry lieve mensen. Sorry dat ik de wens uitsprak dat de mensheid wel wat liever voor elkaar mocht zijn. Dat de mensen de natuur meer mochten waarderen. Dat er meer verbinding zou mogen zijn. Meer creativiteit en minder vanzelfsprekendheid bovendien.

Sorry dat ik soms wenste dat de sneltrein van het leven minder vaart zou maken. Dat ik niet meer hele dagen op de klok zou hoeven te kijken, omdat ik anders te laat zou zijn op mijn werk of de kinderen te laat op school, of op voetbaltraining, muziek- of zwemles. Dat ik op tijd weer op het schoolplein zou staan of op de BSO. Sorry dat ik soms wenste dat ik de tijd wat minder in de gaten hoefde te houden.

Sorry dat ik soms verlangde een sterkere verbinding met de mooiste mensen om me heen. Een verbinding met de natuur. Contact met mezelf en mijn creativiteit. Sorry dat ik van alles voor lief nam.

Het spijt me dat ik mijn verlangen naar verbinding en vertraging uitsprak.

Sorry dat mijn wens is uitgekomen #corona

 

 

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *