Het is alweer bijna een jaar geleden dat ik mijn voedingsgewoontes veranderde. Aangezien ik vrij snel last (vermoeidheid, buikpijn, hoofdpijn) krijg als ik weer als vanouds eet, denk ik wel tien keer na voordat ik iets in mijn mond stop. Een aantal gerechten zijn het absoluut waard om me daarna miserabel te voelen. Voor de heerlijkheden die niet in deze categorie vallen, zoek ik een alternatief. Lang leve het grote receptenaanbod op Internet en mijn creatieve kookbrein! Vandaag het recept voor cappuccinostrooisel op Eet het beter!

Recept voor cappuccinostrooisel | eethetbeter.nl

Onderstaand recept is een typisch voorbeeld van een verwennerij die ik heel lekker vind, maar die het wat mij betreft niet te moeite waard is om me rot te voelen na het eten. Hieronder presenteer ik je het recept voor cappuccinostrooisel!

Recept voor cappuccinostrooisel

De bereidingstijd is enkele minuten. Als je het cappuccinostrooisel droog bewaart, is het maanden houdbaar

Ingrediënten

  • 1 eetlepel rauwe cacao (meer info)
  • 1 eetlepel kokosbloesem poedersuiker
  • 1 theelepel kaneel

Benodigdheden

  • Schoon kruidenpotje om het strooisel in te bewaren

Bereiding

  1. Meng de ingrediënten door elkaar
  2. Doe ze in het kruidenpotje
  3. Klaar!

Gebruik je zelfgemaakte cappuccinostrooier natuurlijk om over je cappuccino te strooien! Of strooi hem over je warme wafel, op je poffertjes, pannenkoeken of op je brood. Geniet ervan!

Recept voor suikervrij cappuccinostrooisel | eethetbeter.nl

Dit recept is gemaakt in samenwerking met SoloBioMooi.