Onlangs hadden meneer Eethetbeter en ik een discussie. Geen pittige hoor, maar wel eentje waaruit bleek dat we van opvattingen verschillen. Ik leg het hieronder KORT uit en leg jullie dezelfde stelling voor, voordat ik het supersimpele recept voor koolhydraatarme pizzahapjes van aubergine met jullie deel.

Recept voor koolhydraatarme pizzahapjes van aubergine | eethetbeter.nl

Gaat het om het recept of om het blog?

Meneer Eethetbeter en ik zaten samen in de auto en hadden het over de hoeveelheid (persoonlijke) tekst die ik toevoeg aan een recept. Hij was van mening dat mijn website om het plaatsen van gezonde recepten voor het hele gezin draait en dat dit dus de hoofdmodus zou moeten zijn. Zelf geloof ik er eerder in dat de vaste lezers ook echt lezen en lang niet alle recepten zullen maken.

Samen kwamen we er niet uit, dus vandaar dat ik twee multiple choice vragen voor jullie heb gemaakt. Ik ben onwijs benieuwd naar de antwoorden!


Wat vind je van de hoeveelheid tekst bij een recept?

  • Precies goed (83%, 19 Stemmen)
  • Teveel tekst (17%, 4 Stemmen)
  • Eigenlijk te weinig (0%, 0 Stemmen)

Totaal Stemmen: 23

Laden ... Laden ...

Waarom bezoek je eethetbeter.nl?

  • Voor de recepten (84%, 27 Stemmen)
  • Voor de verhalen (13%, 4 Stemmen)
  • Iets anders (3%, 1 Stemmen)
  • Voor de foto's (0%, 0 Stemmen)

Totaal Stemmen: 32

Laden ... Laden ...

Glutenvrije pizza | eethetbeter.nl

Recept voor koolhydraatarme pizzahapjes van aubergine

Lekkere lunch of hartige snack. Glutenvrij en koolhydraatarm.

Ingrediënten

  • Halve aubergine
  • 125 gram buffelmozzarella
  • 1 blikje (140 gram) tomatenpuree
  • 50 gram salami
  • 3 theelepels Italiaanse kruiden

Bereiding

  1. Warm de oven voor op 175 graden
  2. Was de aubergine en snijd hem in plakken van 1 tot 2 cm dik
  3. Meng de tomatenpuree met de Italiaanse kruiden en eventueel een lepel water als hij te stevig is
  4. Snij of scheur de mozzarella in plakken
  5. Bestrijk de aubergine met de tomatenpuree en beleg met een plakje salami en een plakje mozzarella
  6. Plaats de pizzahapjes 15-20 minuten in de oven
  7. Eet smakelijk!

Een stukje paprika of verse peper maakt het pizzahapje helemaal af!

Auberginepizza | eethetbeter.nlKoolhydraatarme snack voor bij de borrel | eethetbeter.nl

Annemieke Statz

Annemieke Statz

Foodblogger bij Eet het beter
Enthousiaste dertiger, samenwonend in Ede en moeder van drie jongens (2008, 2010 en 2015). Voedingsadviseur. Altijd bezig met (gezond) eten, beweging en ontspanning. Wil iedere dag een beetje beter worden ❤
Annemieke Statz

Laatste berichten door Annemieke Statz (bekijk alles)

Pin It on Pinterest

Share This