De afgelopen weken schreef ik over Erbaviva Baby, de huidverzorgingslijn voor onze kleine oogappeltjes. Aangezien ik in februari ben bevallen van onze derde zoon, ben ik aan de slag gegaan met de verzorgingsproducten. Lees hier mijn review over Baby Soap en hier voor de Baby Shampoo en Body Wash. Eerder testte ik de zwangerschapslijn van Erbaviva.

Review Erbaviva Baby Lotion | eethetbeter.nl

Erbaviva Baby Lotion

De babylotion van Erbaviva wordt geleverd in een flesje met een handig doseerpompje. Net als bij de Baby Body Wash ruikt het verzorgingsproduct naar citrusvruchten. De geur van mandarijn met kamille is erg lekker. Mandarijn werkt slaapverwekkend en is goed tegen darmkrampjes. Het bevordert de spijsvertering en helpt bij prikkels. Ideaal voor pasgeborenen dus!

We halen de Baby Lotion tevoorschijn om de droge plekken op baby’s voorhoofd en haartjes mee in te smeren. Het heerlijk riekende warme bolletje tegen mijn wang zet mij iedere keer weer op een roze ehhh blauwe wolk. Zo hebben we beide plezier van de essentiële olie! Bovendien smeer ik die kleine voetjes er geregeld mee in als mijn kindje onrustig is. Bij mijn kindje trekt de lotion te snel in om voor een massage te gebruiken.

Een nadeel van dit biologische product dat huid-, dier-, mens- en milieuvriendelijk is, kan ik echt niet bedenken. Echt een aanrader voor je boreling of eigen gevoelige huid!

 

Erbaviva Baby Lotion is te koop bij SoloBioMooi.nl.

Review Erbaviva Baby | eethetbeter.nl

De review is tot stand gekomen door een gekregen product en een goudeerlijke mening.