Wat geweldig om te zien hoe enthousiast jullie zijn over de 30 dagen voel je fit-challenge van Mind Your Feed, Puur Suzanne, Bioteaful en Eet het beter!

#30voeljefit logo's
  • Pinterest
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Print Friendly

Voor wie het heeft gemist: 4 foodbloggers (Reny, Suzanne, Sanne en Annemieke) bundelen hun krachten om jullie 1 maand lang te inspireren voor een gezonde leefstijl. Deze 30 dagen zitten boordevol tips en recepten.

Wat gaan we doen?

Wat we precies gaan doen, houden we nog even geheim, maar dit is wat je ongeveer kunt verwachten:

  • Informatie, tips en recepten voor een suikervrij leven
  • Over brood en geen brood eten
  • Boost je energielevel door het drinken van (groene) smoothies
  • Blijf in shape (mentaal en fysiek) door de juiste keuzes voor bewegen en ontspannen

We plaatsen tips en recepten die binnen het thema passen. Je kunt dan zelf kiezen wat bij je past en wat je graag wilt maken. Oftewel, geen boodschappenlijst of vooraf bepaald dieet. Ieder mens is immers anders en jij weet het beste wat bij jou past!

Binnen het thema geven we je opdrachten en uitdagingen, die je mag uitvoeren. Ga je tussendoor op vakantie of kan je een dag niet mee doen? No problemo, er geldt geen aanwezigheidsplicht en we nemen geen examen af aan het einde van de maand 😉 We willen je vooral heel veel inspiratie en plezier geven, zodat jij ook kunt ervaren hoe leuk, makkelijk en fijn het is om gezond te eten.

Doe je al mee?

Deelnemen is makkelijk. Volg onze blogs op je favoriete social media (Facebook, Twitter of Instagram) en kijk regelmatig op onze pagina’s. Voor nóg meer inspiratie hebben we een Facebook-groep aangemaakt. In deze groep zie je in 1 oogopslag alle nieuwe informatie en recepten voor #30voeljefit voorbij komen. Zo nu en dan plaatsen we prikkelende vragen of inspirerende quotes. Bovendien staat er een leuke winactie op het programma en worden er tijdens de challenge exclusieve kortingen en give away acties voor de Facebook groepsleden aangeboden.

Geen Facebook? Geen paniek, de facebookgroep is vooral een leuke extra, wanneer je regelmatig onze blogs bezoekt blijf je helemaal op de hoogte!

We vinden het onwijs leuk als je zo nu en dan een foto plaatst van jouw 30 dagen voel je fit! Gebruik hiervoor de hashtag #30voeljefit op eerdergenoemde social media.

Heb je nog wensen?

Net als tijdens mijn opleiding op de Hotelschool probeer ik altijd open te staan voor de wensen van “de klant”. Wat zou jij graag willen leren tijdens de 30 dagen challenge? Heb je nog wensen?

Annemieke Statz

Foodblogger bij Eet het beter
Enthousiaste dertiger, samenwonend in Ede en moeder van drie jongens (2008, 2010 en 2015). Voedingsadviseur. Altijd bezig met (gezond) eten, beweging en ontspanning. Wil iedere dag een beetje beter worden ❀

Iedere vrijdagochtend de lekkerste gezonde recepten en leukste tips voor het hele gezin in jouw mailbox? En bovendien een GRATIS ebook ontvangen met gezonde traktaties? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!


Pin It on Pinterest