Mijn e-dinnetje* Marieke blogt op mariekeblogt.nl over het moederschap en andere alledaagse situaties – of juist niet. Zo open en herkenbaar! Marieke’s jongste kindje, Giulia, werd onlangs 1 jaar. Haar traktatie op het kinderdagverblijf was aantrekkelijk, gezond en makkelijk. Gelukkig mag ik het idee met jullie delen… Zie hier de traktatie: watermeloenijs!

Traktatie watermeloenijs | eethetbeter.nl
  • Pinterest
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Print Friendly

Traktatie: watermeloenijs

Giulia trakteerde op parten watermeloen met een ijsstokje erin. Ziet er leuk uit he? Om op te vreten! Supersimpel te maken met een stuk watermeloen. Eventueel kan je het zelfs bevroren aanbieden. Deze gezonde traktatie is geschikt voor alle leeftijden. Kijk natuurlijk wel uit met het stokje en eventuele pitjes.

Vergeet vooral niet om af en toe op het blog van Marieke te kijken en je aan te melden voor updates via Bloglovin.

 

*e-dinnetje: een vriendin die ik vooral via het Internet ken.

Annemieke Statz

Foodblogger bij Eet het beter
Enthousiaste dertiger, samenwonend in Ede en moeder van drie jongens (2008, 2010 en 2015). Voedingsadviseur. Altijd bezig met (gezond) eten, beweging en ontspanning. Wil iedere dag een beetje beter worden ❤

Laatste berichten door Annemieke Statz (bekijk alles)


Iedere vrijdagochtend de lekkerste gezonde recepten en leukste tips voor het hele gezin in jouw mailbox? En bovendien een GRATIS ebook ontvangen met gezonde traktaties? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!


Pin It on Pinterest